Guest Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 (edited) Nie, tylko temat rzucony, więc się wypowiedziałem. :icon_wink: Proszę mi łopaty nie przyznawać. :icon_razz2: Poza tym nie zawsze spojrzę na datę ostatniego posta. ;) Edited August 26, 2015 by Guest Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 I co z tego, że wykopek? Jest na temat. Ja swoich p-magów od Beta Project nie smaruję i nigdy nie smarowałem. Raz na rok magazynek potrafi się zaciąć, ale nie narzekam. Świetne magi. Trzy lata temu smarowałem swoje magi od boyi do g36 i również było więcej szkody niż pożytku - kulki latały na boki a magi łapały brud jak szalone. To samo tyczy się mojego Usp Quote Link to post Share on other sites
Kurt_von_Lope Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 (edited) Ja swoich magów do AK na 140 kulasów nigy nie smarowałem ale np na roketsach często się zacinały jak do końca ładowałem, zmieniełem na g&g i lata śmiga i wrogów trafia, zero zacinki. Wniosek... Edited November 30, 2015 by Mridge Quote Link to post Share on other sites
arekm Posted September 14, 2019 Report Share Posted September 14, 2019 Są smary suche - teflonowe (np cx80), stosowane np przy prowadnicach bram garażowych gdzie wiadomo - pełno syfu. Nikt nie próbował? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts