wooke Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) Witam. nie jestem pewny czy zamieściłem temat w odpowiednim dziale, jeśli się pomyliłem proszę o przeniesienie. Zalazłem wczoraj w lesie coś takiego: http://img24.imageshack.us/gal.php?g=dsc00231ohr.jpg (Sorry za słabą jakość zdjęć miałem tylko telefon przy sobie.) Jeśli ktoś byłby w stanie rozpoznać co to takiego byłbym wdzięczny za info. Pozdrawiam :-P Edited May 12, 2009 by wooke Quote Link to post Share on other sites
Soman Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Jest to bagnet do mausera. Ma może jakieś sygnatury/ bicia? Quote Link to post Share on other sites
przemi74 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Strasznie zmasakrowany niemiecki bagnet S84/98. Quote Link to post Share on other sites
wooke Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 @Soman niestety nie widać żadnych bić. Dzięki za info. Fajna sprawa tylko szkoda ze w takim stanie ;/ Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 zrób mu kąpiel w oleju (najlepiej gotującym się), potem walnij troszkę chromu na ostrze i od biedy na półce będziesz mógł położyć... Fajna sprawa. Quote Link to post Share on other sites
wooke Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 Dzięki za podpowiedz ;p na dniach dostane oryginalne okładziny drewniane do niego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts