Widżiks Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Mam na uwadze kupno jakiejś repliki MP7A1 TM albo MP5 SD6 ale nie wiem na jaką firmę przy wyborze MP5 się zdecydować. Czy ktoś z was mógł by powiedzieć jak sie sprawują MP5 różnych firm? Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Najlepszy stosunek cena/jakość/osiągi mają nowe mp5 cymy, ale dobre są też ICSy, z CA jest różnie, jednym chodzi jak szwajcarski zegarek, innym psuje się co strzelankę. Ja bym wybrał mp5 SD6 Cyma, zamontował springa m100/m110, ewentualnie wymienił gumkę i tyle. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 jestem posiadaczem mp5 ICS-a i nie zlego o niej powiedziec nie moge. Wymieniona tylko gumka hu i lufa na systeme, reszta to stock. Jak masz kase to nie baw sie w kupowanie chinczykow. pozdr Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Następny... Spokojnie wystarczy Ci takie MP5 jak pisał Felga, Kupując ICS`a IMHO przepłacisz w TYM wypadku. MP5 z Cymy to aktualnie chyba najlepsza taka replika pod względem wykonanie/jakość/osiągi/cena. Quote Link to post Share on other sites
Widżiks Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 A wiecie coś o TM? Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Osobiście nie widziałem tej repliki, ale słyszałem, że wygląda jak plastikowe mp5 JG. Jak każdy TM, jest wieczny, pod warunkiem, że nie będziesz w nim zbyt wiele grzebał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts