Darg Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Witam, Mam takie pytanko, Czy lunety firmy "Strzelec" to to samo co allegrowe TASCO, GAMO itp. tylko ze zmienionym napisem? Jeśli to zupełnie inne lunety to jak wypadają na tle innych w tym samym przedziale cenowym 60-100zł? Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 Dokładnie chodzi o taką lunetę http://www.allegro.pl/item625076229_luneta...a_siatka_m.html Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Nie powiem Ci bo jej nie mam ;) Ale powiem Tobie że cena jestrewelacyjna jak za taką optykę i tak jak powiedziałeś: to to samo co Tasco i Gamo a w każdym razie tak wygląda. BTW. Powinieneś to wrzucić na "Ogólne techniczne" Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Nie miałem ale stawiam 99% że to Tasco/Edenberg/inny tego typu szajs. Kup Bloga, zapłacisz trochę więcej ale robią naprawdę fajne lunety (sam mam i sobie bardzo chwalę). Quote Link to post Share on other sites
badger Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Sam mam taką lunetę (nawet od tego sprzedawcy); nie powala, ale też nie jest źle. Na razie daje radę, ale w razie przypływu kasy wyleci na rzecz Bloga. Z tego co widać po zdjęciach, a także porównując z chińskim tasco, to jest to samo, tylko z innym logo. Gamo raczej też. Pozdrawiam, Kuba Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts