AngusYoung Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 CZesc mam taki problem w magazynku sa kulki ale karabin juz nie strzela albo strzela co 4 kulki a jak wyjmuje magazynek to ta wypada to moze prze to ze bateria sie rozladowala? mam jeszcze jedno pyt wiedziejjak zrobic zeb y semi dzialalo? :strach: Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Po jakiemu to? Quote Link to post Share on other sites
AngusYoung Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Oj sory pisalem na szybko chodzi o to ze nie strzela karabin czy to moze byc przyczyn a tego ze bateria jest rozladowana ( magazynek jest podkrecony tam od dolu tak ze powinien podawac kulki) i jeszcze jedno pyt. Jak skoncza mi sie kulki w magazynku to jak ma mgo cofnac zeby znowu zszedl na dol ten mechanizm i zebym mogl wsypac wszystkie kulki? wiecie co zrobic zeby na semi dzialalo semi bo strzela mi na auto i na semi trybem ciaglym:( Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Kulki zawsze wypadają, jak magazynek wyjmiesz. Coś z płytką selektora jest. Reszta - nie mogę zrozumieć. Quote Link to post Share on other sites
Major Kupricz Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Oj sory pisalem na szybko chodzi o to ze nie strzela karabin czy to moze byc przyczyn a tego ze bateria jest rozladowana ( magazynek jest podkrecony tam od dolu tak ze powinien podawac kulki) i jeszcze jedno pyt. Jak skoncza mi sie kulki w magazynku to jak ma mgo cofnac zeby znowu zszedl na dol ten mechanizm i zebym mogl wsypac wszystkie kulki? wiecie co zrobic zeby na semi dzialalo semi bo strzela mi na auto i na semi trybem ciaglym:( hi-cap to mechanzm który się kręci, nie musisz z nim nic robić, tylko dosypywać kulek jeśli mu zabraknie :) żadnego schodzenia mechanizmu w dół chyba nie trzeba :P a co do semi, to pewnie coś nie tak z selektorem, ale nie mogę Ci tego na 100% powiedzieć :) pozatym pisz odrobinę jaśniej :P Quote Link to post Share on other sites
AngusYoung Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 no ale w tej g3 jak naladuje baterie i bede mial pelny magazynek to moze zacznie normalnie strzelac bo ja nigdy wczesniej nie mialem takiego problemu tylko teraz..? no ale w tej g3 jak naladuje baterie i bede mial pelny magazynek to moze zacznie normalnie strzelac bo ja nigdy wczesniej nie mialem takiego problemu tylko teraz..? Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Pewnie zacznie strzelać. Ale jeżeli możesz, to pisz poprawnie po polsku - interpunkcja, duże/małe litery, sensownie skonstruowane zdania. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) hi-cap to mechanzm który się kręci, nie musisz z nim nic robić, tylko dosypywać kulek jeśli mu zabraknie :) żadnego schodzenia mechanizmu w dół chyba nie trzeba :P Się kręci, jak nim zakręcisz. AngusYoung - jak się akuku rozładuje to nie dziwne, że nagle replika przestaje działać, tudzież AEG. Co do przestawionych trybów to pewne smar na stykach, albe inne krasnoludki w dżirboksie ;-). Edited May 21, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Możesz np poprosić karabin żeby zaczął strzelać xD Teraz pytanie. Naciskasz spust (batka jest podłączona) i co słychać? PS. do jasnej cholery pisz po naszemu!!!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts