Limaxu Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Jestem totalnym nowicjuszem w ASG i stoję przed zakupem jakiejś repliki. Mój wybór waha się między wspomnianymi modelami w temacie.Szczerze mówiąc podoba mi sie G36 ale nie jestem pewien swojego wyboru. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 To są te same repliki, tylko w innym "opakowaniu". I jest to na początek BARDZO dobry wybór. Quote Link to post Share on other sites
Szczepan Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Osobiście radzę kupić wersję K z górną szyną. Jest nieco wygodniejsza w manewrowaniu niż dłuższa wersja, a szyna pozwoli zamontować lepszą optykę niż @#$%& lunetka w rączce. Poza tym zgadzam się z Mamlasem, repliki są świetne na początek. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 Ale wersja G36K ma wbudowana lunete http://allegro.pl/item640236102.html chyba ze sie myle? A tu jest bez luinety z szyna R.I.S http://allegro.pl/item634801676.html Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Jak nie masz zamiaru montować lepszej optyki, to weź z wbudowaną, ale jednak jestem za RISem Quote Link to post Share on other sites
Szczepan Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Ta lunetka nie jest STRASZNIE zła, ale ma jednak dość małą średnicę (światło). Wygodniej korzystać z jakiejś innej optyki, tym bardziej że na wersji K kolimator sprawdzi się lepiej, niż luneta. Quote Link to post Share on other sites
vladymir1987 Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Ja osobiście korzystam z wersji długiej, lunetka nie jest zła, można do niej przywyknąć, ma mniejsze szanse na to, że stanie jej się kuku, niż standardowa, a poza tym dzięki dwójnogowi i magazynkowi bębnowemu można spokojnie służyć jako erkaem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts