HateMe Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Co znaczy "customelized"? :| Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 No to znaczy chyba, że z N.P.A.S'em jest?? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 No niestety dużo to niedało, bo w 105 jest zupełnie inaczej... :cry: Jakies fotki Twojego problemu ? Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Problemem jest, że trzeba chyba ściągnąć całą obsadę szczerbinki, jednak ja nie wiem jak, wybiłem 2 piny jednak nic się nie rusza... Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 No i co z tymi zdjeciami ? Quote Link to post Share on other sites
Saszka_Plewiska Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 Gelayev doradzasz zakupić do późniejszej przebudwy RK-01 czy CM.35a bo zdania są tak podzielone ze ni chusteczki nie podejmiesz djecezji. Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Ani jedno ani drugie. Ja kupiłbym VFC :mrgreen: a na powaznie to skoro chcesz króciaka z tańszej półki, to bierz cyme ale z najnowszej serii 04 a dokladnie CM.045A Chlopaki na taiwanie maja ;) http://www.taiwangun.com/shop,show,1411 Lubie Panów z taiwangunu bo nie ściemniaja tylko otwarcie piszą co jest ze stali a co ze ZnAlu w przeciwienstwie do innych sprzedawców... (np. gunfire.pl) no i ceny też maja atrakcyjniejsze :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Galayev problem jest taki że GP-30 nie pasuje do AK-105:/, ale jakoś go zamontowałem i teraz potrzebuje przejściówki do tłumika Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Gelayev a co powiesz na konwersię LCT? Spory wybór różnych wersji i jakoć też dobra. Jak kto lubi ale to co robi LCT mi się bardzo podoba. Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) Poli Tukasi, niestety nie mam zdania poniewaz nie macalem LCT w przeciwienstwie do Cymy i Boya :poddanie: Edited August 12, 2009 by Gelayev Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Odświeżę. Napiszcie jak to chodzi jak magazynki itp. Czy to faktycznie strzela jak się kulki skończą? I czy ktoś w ogóle wie co to takiego: http://www.ebairsoft.com/steel-made-ak74-b...ion-p-2488.html Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Bylo w Newsach na WMASG: http://www.wmasg.pl/aktualnosci/zza_granic...acji_c.d./1585/ Na 100% nie jest to podroba Ratecha tylko chinska podroba GHK na niby wzmocnionych (stalowych) czesciach 8-) Na ile mocnych pokaze czas... Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Na 100% nie jest to podroba Ratecha tylko chinska podroba GHK na niby wzmocnionych (stalowych) czesciach 8-) Na ile mocnych pokaze czas... Powinno być kompatybilne. Tak teoretycznie powinny pasować do tego magazynki od GHK i NPAS od ratecha ALE nikt tego nie wie bo jeszcze nikt nie sprawdzał. Nie znoszę tych niewiadomych :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Teoretycznie to mi na przykład magazynek do AK GHK kupiony w Polsce nie hasa, trzeba go przerobić jakoś.Także nie sugeruj się tym co ma 'teoretycznie' pasować Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Tylko że konkretów na temat tych replik jest mało. do puki ktoś nie przetestuje to nie wiadomo a jak już ktoś to zrobi i napisze na forum to po tygodniu ktos inny napisze że u nie go jednak jest inaczej. Potem wyjdzie następna ulepszona wersja i zabawa zacznie sie od nowa ach ten airsoft głowa mała. Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Ponawiam pytanie - czy strzela na pustym magazynku? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 No tak, przecież AK nie mają Bolt-catch'a... Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Zaraz, zaraz... Czyli nie ma jeszcze repliki broni opartej na systemie kałasznikowa, która nie strzelałaby na pusto? Bieeeeda panie.... Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Zaraz, zaraz... Czyli nie ma jeszcze repliki broni opartej na systemie kałasznikowa, która nie strzelałaby na pusto? Bieeeeda panie.... No niestety jak na razie żaden nie ma tego... Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Witam, no niestety repliki AK GHK strzelają na pustym magu ale za to trzeba je przeładować po włozeniu maga i oddają 'suche' strzały :-F Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Jesli chcecie coś wiedzieć to mam AK105 na CO2, zestaw gazowy z chin ( stal ) powininen byc w tym tygodniu a jutro dojadą 4 magi od ghk ( z gunfire) To co udało mi się zauważyć to jedna rurka z gazowych GG magów GHK jest zastąpiona nową mosiężną - tyle z wielkich zmian które serwuje RA-tech pod nazwą co2 magazine :-) Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 jaki zestaw, z Chin czemu nic o tym nie wiem? Masz na myśli to z EBAirsoft? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Innego chyba nie ma http://www.ebairsoft.com/steel-made-ak74-b...ion-p-2488.html Quote Link to post Share on other sites
skorek Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Mam pytanie czy jeżeli kupie powyższy zestaw do AKS-74U Boyi to czy lufa z AEG'a bedzie do niego pasowała ? Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Lufa AEGa zawsze pasowała - jedynie długość ma znaczenie. Ze względu na umiejscowienie HU lufa wewnętrzna powinna być jakieś 2,5-3cm krótsza niż stock. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts