Joocek Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Witam, mam pewien problem, otóż w mojej giecie gdy strzelam ogniem pojedynczym często wylatuje co druga kulka jeden strzał normalny drugi pusty. Na auto raczej wszystko gra. Nie jest to wina magów bo mam 4 i na każdym mi się to zdarza. Dziwne jest to, że czasami strzela normalnie. Miał ktoś podobny problem? Jak temu zaradzić? Quote Link to post Share on other sites
Major Kupricz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Witam, mam pewien problem, otóż w mojej giecie gdy strzelam ogniem pojedynczym często wylatuje co druga kulka jeden strzał normalny drugi pusty. Na auto raczej wszystko gra. Nie jest to wina magów bo mam 4 i na każdym mi się to zdarza. Dziwne jest to, że czasami strzela normalnie. Miał ktoś podobny problem? Jak temu zaradzić? jaką masz gumke hop-up? i czy napewno jest dobrze założona? :) ja bym stawiał na jej właśnie winę. Quote Link to post Share on other sites
Joocek Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 Gumka Systemy. Raczej dobrze z tego co wiem zakładana była w serwisie, poza tym czemu działoby się to tylko czasami, a nie ciągle? Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Spróbuj na innych kulkach. Quote Link to post Share on other sites
Joocek Posted May 24, 2009 Author Report Share Posted May 24, 2009 W sumie to mam P&J a lufa precyzyjna więc może coś w tym być. Spróbuje dostać G&G i zobaczę jak będzie. Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 PJty to szajs, owszem. A co masz za magi? Bo midcapy nie podają PJów. Jeśli to nie to, to mi to wygląda na zawiniętą gumkę. Quote Link to post Share on other sites
Joocek Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 3 Low-capy od Classic Army i jeden lopw od PG. Dorwę jakieś lepsze kulki a jak to nie poskutkuje to spróbuje założyć nową/wysłać żeby mi założyli nową gumkę. Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 To na 99% kulki w lowcapach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts