Slodziol Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ja grałem w bete multi i przyznam że nawet ciekawa... Minusem była mała liczba map(wiadomo, beta) i przyznam że IMO robaczki(tyranids) są jakieś nie bardzo realistyczne względem gry bitewnej (chodzi o te "małe plastikowe ludziki", których jestem fanem :P). Źle przemyślane IMHO było wyposażanie oddziałów(chodzi o ciągłą zmianę uzbrojenia, gdzie przy marinach to jeszcze w miarę pasuje, to przy tyrkach, gdzie bronie są integralną częścią tyranida, wydaje się to idiotyczne, IMO powinna być opcja ustawienia PRZED rozpoczęciem gry kilku wariantów Carnifexa z różnym wyposażeniem... np. Dakkafex) Chętnie za to zagrałbym w kampanię na singlu, ale jakoś mimo wakacji nie mam czasu... Quote Link to post Share on other sites
szmer-siedlce Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 ja nie grałem w DOW2 bo nadal nie mogę znaleźć godnego przeciwnika do Soulstorm, kiedy się znajdzie to może zacznę w DOW2 :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
invictus Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Dow 2... hmm termici i pole ochrone to podstawa.A dalej to z górki. Co do starego dowa, to polecam poszukać dobrych modów.Sam mam Steel Legion i czekam na DKoK. Pozdrawiam invictus z ultramaru ;-) Quote Link to post Share on other sites
SzymQ Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Ja grałem we wszystkie Dawn of War-y i najbardziej przypadł mi do gustu Dark Crusade a z ras Marines Chaosu. Zawsze robiłem opętanych marines i do oporu berserkrów khorna. Taka armia rozwalałem wszystkie rasy w trymiga. A w DoW-a 2 tez gralem w kampanie i jest ten minus całej gry że budynków nie można stawiać ale mimo to gra jest zaje....a. Czekam tylko na dodatek do tej gry. Podobno ma być cała reszta ras z poprzednich części wiec szykujcie sie na jeszcze lepszą zabawę. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 oł je, dodatek, no to zapowiada się ciekawie, fajnie się gra w DoW2 jak da się moda na wszystkie itemy na pierwszej misji. Ma się wtedy zabawę. W soulstormie? Sisterki, purification squad czyli piechota i wszystkie z flamerami i do tego Immolatory, świat płonie... A tak przy okazji, Purge the unclean! Burn the heretics! Kill the mutants! moje dzieło Quote Link to post Share on other sites
SzymQ Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Skoro już przy linkach jesteśmy to patrzcie co jakiś maniak se zrobił: Zajefajnie to musi wyglądać :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Jee, widziałem to kiedyś. Czymś takim wjechać na figurkową bitwę... ciekawe czy wtedy ktoś się oprze armii Space Marines. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ciąg dalszy linków , strzelanie w klimatach warhammera w WWA . http://warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=16...51014d4d6f651f7 Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Jakiś czas temu szwedzki team Teardown wypuscił fanowską grę Space Hulk. Początkowo mieli cichą zgodę EA, którą zaraz po ukończeniu gry i wypuszczeniu za darmo fulla została cofnięta. Teraz chłopaki przemianowali grę na Alien Assault - Space Marines są tylko Marinsami a Genokrady są Aliensami. Reszta czy cała mechanika Space Hulka pozostała bez zmian. A co najważniejsze gra jest znowu dostępna na legalu i za free. Polecam nie tylko fanom Warhammera 40k. Quote Link to post Share on other sites
CArpik Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 To jedna z niewielu gier jaka przypadła mi do gustu. Osobiście lubię grać Imperialami bo oni miotą na swój sposób :mrgreen: , oraz Necronami bo wtedy fajnie można siać rzeźnię. :twisted: Quote Link to post Share on other sites
CArpik Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Pomyślałem sobie czy być może ktoś miał by ochotę pograć przez hamachi w warhammera 40k , może był by ktoś zainteresowany? :-P Quote Link to post Share on other sites
szmer-siedlce Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ja gram w soulstorma v 1.2 sieć dla wmasg.pl to: w40kwmasg hasło: soulstorm Quote Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 hmm swojego czasu grałem dużo w dc i ss gwardią i wg mnie ( i najlepszych polskich graczy) ig ma problem tylko z pedałami (eldarami) i necronami . gra ma niezły balans, ale do ideału jej brakuje, polecam modyfikacje firestorm over kronus która jest najbliższa bitewniakowi stołowemu oraz realiom młotka-za-40000 :) Quote Link to post Share on other sites
CArpik Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Dobrze wiedzieć że są takie mody, akurat dzięki którym dostajemy zbliżone realia Warhammera 40k bitwewnego.:D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts