Szczep Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ehh.. bylo bylo :D NAprawde jest co wspominac. I powiem wam ze JEZUICI to są goście. Szybko zaskarbili sobie mój szacunek. Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Wszystko bylo super, impreza jest 1 klasy. Polecam wszystkim. Szacunek dla Ojcow Jezuitow. ( i to na 2 łapy) Po prostu w tym roku ochrona to marnosc nad marnosciami. P.S. Szczep, wiez ze w tym roku tez "ochrona" robi warsztaty z samoobrony ? Kto ja bedzie prowadzil ? Ivan ? :D Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 heh.. taka ekipa jak my to im się juz nie powtórzy. Wyjeżdżając tam niespodziewałem się takiej imoprezy. Ogólnie wszystkim polecamy 8) 8) ehh... Ivan... lotnik pełna gebą :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Link to post Share on other sites
GOT_Veto Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Warsztaty będzie podobno prowadził Wojtek... Ze starej ekipy będą: Wojtek, Ivan, Kruk, Neo i ja... szkoda, że was nie będzie :( Pozdrawiam Veto Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Niestety Veto Ivan tak sie mnie obawia ze porozmawial z SJ, w zwiazku z tym nie jade bo bym stwarzal zagrozenie dla zycia i zdrowia Ivana :D (tak postanowili SJ) Quote Link to post Share on other sites
mAcieK 47 Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Tak tylko dla ścisłości: Wojtek (o ile o tym Wojtku mowa) ani też Krzysiek z Krakowa nie należą już (od około roku, więc na tamtym obozie również nie należeli) do oddziału KOS z krakowskiego ""Strzelca"". Natomiast to, że ktoś nosi nasze naszywki i przedstawia się jako osoba z oddziału, mimo tego, że został z niego usunięty (i jak świadczy to o jego kulturze) pozostawiam Waszej ocenie. Pozdrowienia Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Myślałem że tyko Ivan sie ostał ze starej ekipy no ale widać się myliłem. To zmienia postać rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Zjawilem sie z Czarnym w Swietej Lipce... Ivan wiec zwial... zostalem szefem ochrony i sprawy mialy sie pieknie ;] Szczep za rok bede Cie tam potrzebowal ;] Masz pozdro od Moniki ;) Quote Link to post Share on other sites
<AleX> Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ehehe bylo rwanie ;P ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts