Snake00 Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Witam mam problem na ostatniej strzelane podczas ognia ciągłego coś zgrzytnęło w mojej replice AKSU i spust kompletnie się zablokował jak by na blokadzie spustu byl można zmieniać tryb ognia z blokady na auto i semi ale spust jest zablokowany :cry: myślę czy nie poszła sprężyna wewnątrz gearboxu :strach: Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Nie myśl za dużo. Jeżeli poszła(jakoś sobie nie wyobrażam tego) by sprężyna (domniemanie główna) to karabin by się nie zablokował. Pewnie płytka selektora się źle ustawiła, albo sprężynka selektora się obluzowała. NIE umiesz nie rozkręcaj wyślij do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
Snake00 Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 hmm już dawno po jej gwarancji wiec szkoda wysyłać poza tym już naprawiłem i wszystko hula dzięki za pomoc :wink: Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Opisz, co walnęło. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Selektor się zablokował pewnie. Dość częsta sprawa... Quote Link to post Share on other sites
Snake00 Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 no raczej nie inaczej bo tylko trochę poruszałem selektorem powoli w gore i dól i spustem i zaczął śpiewać jak malowany :D (tzn strzelać ) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Czyli do końca nie wiesz co się stało :-P . Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Poldeck najważniejsze że poruszanie selektorem jest dobre na wszystko xD Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 A na reumatyzm to też pomoże. :P Koniec OT, panowie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts