dwoik Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Drodzy posiadacze gietek różnej maści. Czy orientujecie się może, czy 2 magi do gietki pomieszczą się w ładownicy 2xM4 ? Do akuratnie tych ładownic które posiadam (ładownice z systemu RACK) wchodzą 2 magi do M4 i mają kupę luzu. Dodatkowo ściąga się je specjalnym ściągaczem żeby ten luz zniwelować. Niewiem zaś jak by to wyglądało z w.w magami do gietki. Z góry dziękuję za info. :killer: Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Nie. Edited May 31, 2009 by Azur Quote Link to post Share on other sites
pat1985 Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Do ladownicy na 2 magi do Emki wchodzi tylko jeden magazynek do G. Do potrojnej ladownicy bez przegrudek wejdą dwa połączone magi do giety najlepiej z usunietymi bolcami i klipsami po zew stronach w celu latwiejszego ich wyciagania. W tym linku masz porownanie wielkosci tych magów TUTAJ Quote Link to post Share on other sites
dwoik Posted May 31, 2009 Author Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Pat - dzięki, właśnie takiej stronki szukałem. Generalnie na siłę wchodzą 3 magi do M'ki, ale na pełnym ścisku. Cóż, trzeba będzie czekać i sprawdzić po kupnie magów. Dzięki za pomoc. Myślę że temat może się komuś przydać z uwagi na ten link podany przez Pat-a. Jeżeli nie, ja już wiem wystarczająco - może topic lecieć ;) Pozdrawiam. Edited May 31, 2009 by dwoik Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts