mati95 Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Mam problem jak strzelam to jest takie wrrrrrrrr jakby silniczek i nie strzela a jak daje na semi to silnik kręci się cały czas a jak daje auto to też silnik się kręci cały cas Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Mam problem jak strzelam to jest takie wrrrrrrrr jakby silniczek i nie strzela a jak daje na semi to silnik kręci się cały czas a jak daje auto to też silnik się kręci cały cas Masz śrubkę - taki malutki imbus/ampul do regulacji silnika w tym koszyczku na silnik (odkręć tą dużą śrubę od chwytu) i zobaczysz tą śrubę - musisz ją dokręcić. PS. Będziesz potrzebował 1,5mm klucza imbusowego (sześciokątnego), prawdopodobnie czeka Cię szukanie takowego po sklepach jeśli nie masz - ja kupiłem chyba zestaw takich kluczy z gównolitu w jakimś supermarkecie za parę złoty, akurat ten 1,5mm był w zestawie. Ta śrubka do regulacji silnika jest dokładnie tam gdzie gwint tej większej śrubki od chwytu - w głębi. Edited May 31, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Możliwe też , że zjadło Ci zębatkę którąś. Wtedy serwis się kłania. To jeśli dokręcisz silnik i dalej będzie tylko warczeć zamiast strzelać. Quote Link to post Share on other sites
mati95 Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Wielkie dzięki kałasz działa a już się bałem ze muszę jechać do krakmanów jescze raz wielkie dzięki Quote Link to post Share on other sites
mati95 Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Post do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Jak już to temat ;p Post to jest pojedynczą wypowiedz. Ot to co właśnie napisałem xD Quote Link to post Share on other sites
mati95 Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 Jak już to temat ;p Post to jest pojedynczą wypowiedz. Ot to co właśnie napisałem xD Każdy może sie pomylic nie XD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts