quba40 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Niestety nie znalazłem tematu dotyczącego Sigmy na GG (opcja szukaj niestety nie pomogła), jedynie na CO2. Mam pytanie do użytkowników, czy warto nabyć tę replikę, jak się spisuje, jakie są jej osiągi i wykonanie? Jeśli temat był to proszę o podanie mi linka i zamknięcie/usunięcie tego. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Jakiś link? Quote Link to post Share on other sites
quba40 Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 Chodzi o model firmy KWC SIGMA Naucz się linki przynajmniej wstawiać, to na prawdę nie trudne :/ Chopin Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Dawno temu miałem Sigmę na GG. Była to starsza generacja, z pojedynczą spreżyna powrotną (aktualna ma 2 na tej samej prowadnicy, jedna twardsza, druga miększa) i prostrzym mechanizmem napinania kurka. Była niezawodna (kupiłem używaną, strzelałem 2 lata i sprzedałem działającą). Parametry jak w każdym pistolecie na GG. Quote Link to post Share on other sites
quba40 Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Czyli na pierwszy gazowiec replika warta swojej ceny :) Poczekam, może ktoś jeszcze się wypowie kto miał z nią do czynienia i może sobie sprawię ;) Aha czy on jest cały z ABS (zamek, obudowa)? Wersja na CO2 jest metalowa, ale ten jakoś nie wygląda na metal. Edited June 4, 2009 by quba40 Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Zamek, szkielet - plastik. Lufa, flaczki, magazynek - metal. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Była niezawodna (kupiłem używaną, strzelałem 2 lata i sprzedałem działającą). I po ok 1,5 rok u mnie nadal działa :mrgreen: , dodam że replika bardzo przyjemna , tak ją polubiłem że sprawiłem sobie drugą . Quote Link to post Share on other sites
0cool Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 a sa krotkie magazynki do tych sigm?? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Tak, magazynki na greengaz sa krótkie, i są dostępne. Quote Link to post Share on other sites
Helmuciatko Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 A można się dowiedzieć gdzie takowe są dostępne? I w jakiej cenie? Oraz czy będą pasowały do modelu na CO2? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts