blus22 Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Potrzebuje 3 zębatkę do która rusza tłokiem i pytanie czy mogę dać jakąś inną czy musi być identyczna. Gdzie mogę taką dostać w przystępnej cenie (Tylko ta jedna zębatka). Z góry thx... Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 tam idą zwykłe zebatki. z byle pierwszego chinola wyjmiesz. zwykłe flaty nie helikalne. Quote Link to post Share on other sites
blus22 Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Czyli np zamias takiej http://img44.imageshack.us/my.php?image=85936244.png mogę dać http://gunfire.pl/product-yid-1152191660-S...earboxa-T1.html Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 powinna ta pasowac. nie wiem jakie są w gb T1. Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Nie próbuj montażu zębatek od T1... Tak profilaktycznie, bo MOGĄ nie pasować. Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 (edited) Witam Koledzy mam sprawę związaną z tym karabinem.Mianowicie karabin po naładowaniu baterii strzela świetnie, słychać niezły ROF, ale kulki wylatują z lufy jakby były wypluwane po prostu(na 10m może). :cry: Nie wiem co może być tego powodem dlatego pytam Was koledzy co może być nie tak, zwłaszcza, że tydzień temu strzelał idealnie i tylko baterie naładowałem?! Zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Z góry dziękuję i przepraszam zarazem za odgrzewanie. ;-) Edited September 18, 2009 by KorczO Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Pierwsze rzeczy do zrobienia: wyczyścić lufę sprawdzić stan gumki HU. Napisać tutaj jak to wygląda. Potem pomyślimy dalej ;-) . Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Hmmmmm To tak. Lufę wyczyściłem, gumka jak dla mnie ok(gumka silikon Systemy). Złożyłem i to samo... nie ma to jak 10 m skutecznego zasięgu. Replika po prostu wypluwa te kulki. To troszkę dziwne zwłaszcza że chodziła idealnie tydzień temu, naładowałem tylko baterię i podłączyłem a tu .... niespodzianka. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Moze tłok stracił ajkieś zęby. ROF wzrósł nieoczekiwanie? Jeśli nie to moze być awaria układu pneumatycznego, czyli dla przykładu uszczelki tłoka albo głowicy tłoka. Ewentualnie pęknięta spręzyna ale to rzadkość. Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Nie wiem już sam, na domiar złego zablokował mi się tłok :cry: Gearbox'a nie rozkręcam bo jeszcze coś spiepsze więc oddaje na gware ;-) Temat niech posłuży dalej jako "problemy i serwis". Thx Poldeck za chęci ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts