spet Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Witam ! Pytam poważnie - jak założyć goggle sock na gogle . Interesuje mnie model Bolle x800. I proszę bez durnych sarkastycznych odpowiedzi, tylko o konkretne wytłumaczenie co i jak. Z góry dzięki ;). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ale masz jakąś czy szukasz? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Odpinasz taśmę od gogli, przekładasz gogle przez skarpetę i zakładasz taśmę do gogli. Proste? Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) Następne pewnie będzie pytanie, jak założyć skarpetę na ... stopę. Edited June 15, 2009 by british Quote Link to post Share on other sites
spet Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 (edited) No właśnie nie takie proste, bo tyle to ja wiem. Problem w tym, że nie wiem jak to zrobić w x800 i chciałbym, aby ktoś mógłby mi to jakoś wytłumaczyć. Nie chodzi mi o jakąś konkretną skarpetę, tylko głównie o gogle. Dodam, że używałem wyszukiwarki. Edited June 15, 2009 by spet Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts