loginald Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Słuchajcie mam problem z latarką http://www.taiwangun.com/shop,show,250 . Na ostatniej strzelance przestała działać. Po rozłożeniu jej zobaczyłem, że jeden kapelek odczepił sie od blaszki która styka sprężynkę z baterią. Czyli bezpośredni kabelek od włącznika. Przylutowałem i nadal nie działa jak powinno. Pare razy zadziałała jak poruszyłem kablem a przecież ona powinna się włączać po wciśnięciu i przytrzymaniu włącznika anie od samego poruszania kabla. Wie ktoś czemu tak się zachowuje latarka i jak przywrócić jej poprzedni stan sprawności? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 uszkodzony w innym miejscu kabel. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Sprawdź łączenia kabli przy kostce włącznika. Ja tam miałem głównie problemy z tą latarką. Quote Link to post Share on other sites
loginald Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Kurcze sprawdzałem, i dupa. Pierwszy raz takie coś próbuje naprawić a wcześniej kumpel próbował. Jutro się przejdę do koleszki co naprawia piloty i takie tam rtv. Weźmie z 5zł a ja zaoszczędze sobie nerwów. Dzięki za porady. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Jakby co to części z podobnej latarki walthera pasują idealnie. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Tak? Warto wiedzieć, bo mój Walter ostatnio zdechł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts