OFF Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Witam. Co myślicie o gumkach P&J? Krakmani uważają,że biją one wszystkie inne gumki. NIe wiem co myśleć o tym :wink: Miałem gumkę systemy i byłem zadowolony. Teraz chcę kupić Masadę i wymienić gumkę . Czy ktoś może z was używał tej gumki? Quote Link to post Share on other sites
Trupus Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Gumiaki są produkcji elementa, masz sporo o nich na forum. Sam kupiłem niebieską tak o dla testu, w moim przypadku zupełnie nie zdała egzaminu. Problemy jakie wystąpiły to spadek mocy (tak na oko do 1/5) i koszmar z podawaniem kulek. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ktoś kiedyś powiedział: "Słuchaj Krakmana to będziesz zimą w klapkach biegał." Bierz Systemę, sprawdzone. Pozdrawiam serdecznie, grzechtonik Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Trupus : próbowałem szukać,ale szukajka nic nie znalazła . Jeśli już gdzieś był taki temat to przepraszam. Mea kulpa . Dzięki za info :) do zamknięcia jakby co :) Quote Link to post Share on other sites
Arek3870 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 jak kolega wyżej pisał kup Systeme najlepsze gumki jakie są na świecie Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 chwalą bo sporzedają je a to jest syf... Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ogólne techniczne ---> Temat gumka HU. Nie śmiecić! Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 wpisywałem w szukajcie różne kombinacje i nie znalazło ... już temat zamknięty jest raczej :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts