mati127 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Zastanawiam się nad kupnem butów BW,tych. Czy nadają się one na lato? Ktoś z was korzysta z nich w tej porze roku? Czy może przy wyższych temperaturach można się w nich "ugotować"? Wiem, że było już kilka tematów o tych butach, ale nie znalazłem w nich odpowiedzi na moje pytanie. Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Rozumiem że startujesz z Airsoftem? Nadają się jak każde inne. Quote Link to post Share on other sites
cziman Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Górskie buty BW dają radę na lato. Ja sam się w nich nie gotuje. Na dniach będę sobie robił w nich krótki przemarsz na linii Olsztyn-Szczytno-Nidzica-Olsztyn - sprawdzać się będą jak zawsze, podejrzewam. Quote Link to post Share on other sites
marianos Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 sam mam te buty i narzekać nie mogę bo spisują się świetnie ;) Quote Link to post Share on other sites
lup Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Pamiętaj tylko, ze skarpeta też ma duże znaczenie :) Quote Link to post Share on other sites
Wzorek Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Lepiej kup model 2005, te co wymieniłeś to 2000, dają rade ale jeżeli chcesz kupować z demobilu uważaj na rozczłapane kalosze :D Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Ja kupilem z demobilu ale taniej. Na allegro za 80zł można wyrwac w bardzo dobrym stanie. Biegam w nich juz pol roku i spisuja sie swietnie. Nie przemakaja po dobrym wypastowaniu, w upaly noga sie w nich bardzo nie poci, ale nalezy pamietac aby najlepiej zalozyc 2 pary skarpet lub chociaz jedne grube Quote Link to post Share on other sites
MobilTychy Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 U nas często chłopaki z takimi latają. Śmiało możesz kupować. Quote Link to post Share on other sites
Komen Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Temat o butach BW, więc ok. Moje pytanie brzmi, czy http://armyworld.pl/product-pol-406-Buty-H...ne-BW-NOWE.html są warte tych 180zł więcej w porównaniu z http://www.militarialodz.pl/sklep/index.ph...p;ProductID=132 ? Oraz czy te HAIX wyglądają na oryginalne, ponieważ sprzedawca zamieścił takie info jakie zamieścił, a nie wiem czy można im tam zaufać. I żeby nie było, że offtopic, to pytanie brzmi, czy HAIX sprawdzą się dobrze w lecie? Czy podobnie do standardowych 2000, a może lepiej w wysokiej temperaturze? Chcę, żeby to były już takie moje butki na lata-lata, więc do chodzenia po mieście, lasach, drogach, polach, prawie spania w nich. Czyli czy podeszwa wytrzyma wystarczająco długo, żeby te buty mogły mi tymi latami służyć?^^ I najważniejsza jest tutaj informacja, czy szybko się sciera, bo rozklejoną zawsze można naprawić, ale startej już nie za bardzo... Pozdrawiam WMASGowiczów, którzy po raz xxx zechcą odpowiadać na takie same lub podobne pytania:) Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Zapraszam do działu Niemcy, tam znajdziesz informacje o butach BW i nie tylko ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts