ZuberBB Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Panowie zapodaję trzy linki do okularków, użytkowników posiadających owe, proszę o uargumentowanie wyższości jednych nad innymi (a tak normalnie, to które najlepsze i czemu :) ). Będę wdzięczny. BOLLE - Silium SILPSI UVEX - ivo BOLLE - Axis Smoke AXPSF Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 mam UVEXy wygodne, fajne cacy tylko jak na chwile staniesz to nic nie widzisz ;) no ale wystarczy zrobic kilka krokow i mgiełka znika. O innych sie nie wypowiadam. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 a nie łaska sobie poszukać i poczytać moje ivo parują tylko jak na łeb baciągne kaptur albo arafatkę Quote Link to post Share on other sites
Marnus Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Posiadam od niedawna I-Vo i dzisiaj miałem w nich okazję pograć na strzelance. Bardzo wygodne, parują tylko wtedy jak się bardzo spocę i jest gorąco. No i jak mam coś wielkiego na głowie co uniemożliwia swobodny przepływ ciepłego powietrza (np. oddechu) do góry (np. hełm lub kapelusz/czapka naciągnięta mocno do przodu/stykająca się z okularami). Noszę kapelusz i okularki parowały tylko, gdy się nie ruszałem i w dodatku tylko po środku, także w niewielkim tylko stopniu to przeszkadzało. Pozdrawiam i polecam Uvexy I-Vo :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Posiadam od niedawna I-Vo i dzisiaj miałem w nich okazję pograć na strzelance. Bardzo wygodne, parują tylko wtedy jak się bardzo spocę i jest gorąco. No i jak mam coś wielkiego na głowie co uniemożliwia swobodny przepływ ciepłego powietrza (np. oddechu) do góry (np. hełm lub kapelusz/czapka naciągnięta mocno do przodu/stykająca się z okularami). Noszę kapelusz i okularki parowały tylko, gdy się nie ruszałem i w dodatku tylko po środku, także w niewielkim tylko stopniu to przeszkadzało. Pozdrawiam i polecam Uvexy I-Vo :) Ja dzisiaj grałem w I-vo z czaputką, a na nią naciągnięty kapelusik w DPM'ie, na początku było duszno, później padał deszcz, po deszczu znowu był upadł ( taki mix ) i okular ani razu nie zaparowały. Od razu mówię, że bardzo się wypociłem, dużo ganiałem. Aha, i jeszcze nie miałem kominiary ani arafaty. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts