marius991 Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) mam taki dziwny problem z tym jng gongiem a mianowicie kiedy jest zakręcona oryginalna stopka blokuje się silnik odkręcanie na maksa śrubę do regulacji nic nie pomaga ale jeśli założę taki dekielek z sc01 wszystko działa dobrze. może mi ktoś powiedzieć jak to ewentualnie można wyregulować czy trzeba wymienić :wink: Edited July 6, 2009 by marius991 Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Zdefiniuj mi co znaczy, że "silnik się blokuje", co to jest "dekiel z sc01"? Quote Link to post Share on other sites
marius991 Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 ok 1)silnik się blokuje czyli się nie kręci kiedy odkręcam dekielek i podciągam silnik milimetr w dół silnik działa karabinek szczelna itd 2)kiedy zakładam taką częśc z mojego SCAR-a czyli takie coś klick wszystko działa bez zarzutów Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Moim zdaniem tą stock'ową za mocno dokręcasz i robisz sobie problem tam gdzie go nie ma. Zresztą jak działa na tej drugiej to śmigaj na niej. Quote Link to post Share on other sites
Peacemaker Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 (edited) Ile ta replika ma przebiegu ? Bo z moją M16 kiedyś miałem ten sam problem jak dociskałem go - to strzelała , z dokręconą "stopką" już nie. Wymieniłem ją na nową i działało... więc jeśli nic nie wykombinujesz do śmigaj na tej od SCARA. edit/ Czy masz ta blaszkę na silniku, tą do której dokręcasz śrubę od regulacji? :) Jeśli nie... to masz przyczynę . Edited July 11, 2009 by Peacemaker Quote Link to post Share on other sites
marius991 Posted July 12, 2009 Author Report Share Posted July 12, 2009 już rozwiązałem problem porostu podłożyłem podkładki między chwytem silnikowym i stopką teraz działa dobrze :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts