cycylio Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Myślę o zakupie SCAR'a L i mam do was pytanko, jakiej firmy go kupić? :-F Myślę nad: CA, G&G bądź VFC Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź 8) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) To nie temat: porównania modeli, ale: CA to teraz kicha, strasznie się pogorszyła. Ja bym myślał nad G&G, ale prościej będzie jak poczytasz tematy o tych replikach i sam zdecydujesz... Edited July 8, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
pumbishon Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Miałem G&G. Mogę śmiało polecić ;) Quote Link to post Share on other sites
cycylio Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Przeczytałem już chyba wszystko;) sory, proszę o przeniesienie w takim razie :-F . Obiecuję że się poprawie chłopaki, a narazie pisać co kto uważa 8) Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ja polecam Aresa/Stara. Wykonanie bardzo ładne, osiągi rewelacyjne (sprawdzone na dwóch egzemplarzach). Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 VFC najładniejszy ale mało wyciśniesz, no chyba że się znasz na rzeczy. G&G solidny gnat, da się ładnie podkręcić fpsy w stocku śmiga bardzo ładnie. Aresa nie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts