Dudek Javny Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Co do serwisu JA nie mam zastrzeżeń, raczej producent tutaj kocha użytkowników w miejsce gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Jeśli nie masz kasy na Systeme PTW bierz klasycznego aega. Mniej stresu, a i sobie trochę postrzelasz. Jednak jeśli masz kase na CTW, to dozbieraj i bierz nową PTW, lub poluj na używkę Systemy w cenie nowego CTW. Quote Link to post Share on other sites
Qb@ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Jak obecnie wyglada sprawa z awaryjnoscia CTW, z ostatnich postow w tym watku mozna wywnioskowac ze nie jest zle. Jednak temat umarl pare miesiecy temu, wiec prosze o jakies swieze informacje. Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) Umarł, bo większość posiadaczy zwróciła swoje egzemplarze do sklepu, część reanimowała swoje egzemplarze częściami Systemy. W Polsce pewnie znajdziesz kilka działających sztuk. Jeśli nosisz się z zamiarem kupna tej repliki to lepiej pokieruj swoje myśli ku eMce KWA, ICS lub dozbieraj i kup używaną Systemę. Zaoszczędzisz sobie mnóstwa nerwów i pieniędzy. Edited November 15, 2011 by Raq Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Oszczędź sobie czasu, pieniędzy i nerwów. Nie warto pchać się w ten temat. Na szczęście sam odzyskałem całą kasę od dystrybutora. Tyle w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
Qb@ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Dzieki za odpowiedz, caly czas bylem nastawiony na zakup systemy, po prostu chcialem sie upewnic ze nic sie w temacie ctw nie zmienilo. Quote Link to post Share on other sites
flyboy Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) To dobrze, że trafiłem na ten temat bo właśnie miałem robić zamówienie ale widzę, że trzeba sobie jednak odpuścić a tak to wychwalają na stronie kojotów. Edited November 19, 2011 by flyboy Quote Link to post Share on other sites
artstarling Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Prosze o info czy warto? http://allegro.pl/m4a1-ctw-na-czesciach-systema-ptw-3-magazynki-pmag-i1992296938.html Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Pewnie sugerujesz się tymi wymienionymi częściami Systemy, ale to nie te części, które psują się w CTW. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 (edited) Mineło parę lat, ktokolwiek jeszcze ma, używa i działa mu CTW? Ktokolwiek je obecnie serwisuje/naprawia w polsce? Edited March 29, 2015 by noah Quote Link to post Share on other sites
roos Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Moja nadal działa, odkupiłem ją od Mata. Co do serwisu to się nie wypowiem - sam modyfikuję. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts