Deimos Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 Witam Dziś udało mi się zakończyć wstępne prace nad stroną internetową Armii Wyzwolenia Rozłóg ( www.awr.one.pl ). Zapraszam wszystkich do odwiedzenia jej i do ewentualnej krytyki i/lub polemiki na temat opracowania graficznego strony, jak i jej funkcjonalności. Będę wdzięczny za wszelkie komentarze :) Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Deimos nie wiem czy to tylko mi tak dziala ale wolno laduje sie stronka. Zwlaszcza gify gorne i dolne. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 mi też... Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Stronka spoko ale się zakur...iście długo ładuje. Quote Link to post Share on other sites
mantiz Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 marudzicie :P u mnie szybkopradzi :D Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 grafika spoko, stronka chyba stoi na wolnym serwerze, mi ładuje sie "średnio", a przy prędkości mojego łącza powinna max 2 sekundy 8) Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted May 31, 2004 Author Report Share Posted May 31, 2004 No wlasnie wlasnie... U mnie tez nie laduje sie zbyt szybko. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Fajna stronak ma klimacik (chwale was tak jak wy chwalicie pomysł omacha beach :lol: ). Bardzo dobry poziom a na ładowanie nie nażekam mam wkońcu stałke i moge troche poczekać. Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 no fajna stronka :D ale u mnie tez si edlugo laduje mimo stalki o duzej przepustowosci :( Quote Link to post Share on other sites
Kłos Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 ladna stronka, ciekawa grafika. Mi laduje sie szybko mimo stalki o malej przepustowosci. Nie wiedzialem ze w Sulechowie sa jakies osoby zwiazane z asg, jestem tam co roku w wakacje. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Gumski Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 Co wy ( chyba wy) robicie manekinowi na gornej belce w dziale galeria? :D Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 Teraz po pownemu przejrzeniu strony wiem co mnie trochę razi. Czcionka jaką jest napisany napis na stronie głównej. Również tą samą czcionką są napisane nazwy działów po tym jak się do nich wejdzie. Czcionka troszkę przypomina mi zajebisty sprzęt jakim był comodore :) (tam też była ta czcionka) Jest tyle ładnych czcionek a musiałeś wybrać akurat tą :wink: ehhhh. Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted July 18, 2004 Author Report Share Posted July 18, 2004 Co wy ( chyba wy) robicie manekinowi na gornej belce w dziale galeria? :D My go tylko molestujemy... On to lubi... :D Lukzari, dla mnie Commodore tez jest zajebistym sprzetem, wiec wlasnie dlatego wybralem te czcionke, a nie inna :lol: Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Witam W dniu dzisiejszym uruchomiliśmy na stronie AWR nowy dział, który stopniowo wypełniać będziemy materiałami szkoleniowymi. W zdecydowanej większości będą to tłumaczenia niemieckojęzycznych szkoleń - ZDV-ek. Zapraszamy: http://www.awr.one.pl/viewpage.php?page_id=14 W tym wątku postaram się na bieżąco informować o tłumaczeniach ZDV-ek pojawiających się na różnych stronach. Ronin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts