gryncek1 Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 (edited) Aaaaaaaaaa chciałem porównać gearboxy z mp5 sd6 jg do gb z emki boyi opisanej poniżej, żeby sprawdzić, czy co jest nie tak, ale odkręciłem wszystkie możliwe śrubki, piny i wciąż nie mogę dostać się do GB, jak go wyjąć? Jeszcze na dodatek jak męczyłem się ze śrubkami, które kręciły się w lewo i prawo, i nie chciały wyjść, coś mi wypadło z chyba gearboxa, wygląda jak plastikowy rewers, z nałożoną taką małą blaszką, głodny jestem, pies chce na dwór, zdrętwiało mi pół dłoni, jeszcze nie strzelałem się z 2 tygodnie... :poddanie: Tak wygląda na chwile obecną... To mój pechowy dzień....@_@ Edited July 18, 2009 by gryncek1 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Może to pomoże: http://www.mechbox.com/mp5/mp5j-disassembly.html http://www.mechbox.com/mp5/mp5j-reassembly.html http://www.airsoftforum.com/board/lofivers...php/t64303.html Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 Ok dzięki, pomogło, 2 godziny to otwierałem i niezauważyłem tej małej śrubeczki pod selektorem O_o Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Jak Ci selektor za luźno lata, to jak przewrócisz selektor na drugą stronę to masz tam taką podłużną dziurkę. Weź sobię uszczelkę taką jak do prysznica, wytnij kawałek [musisz dobrać niestety] i włóż tam. Po takim zabiegu mi selektor chodzi bardzooo ciężko. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 FAIL Mp5 też niedziała T_T idę zjeść śniadanie i szukać jakiegoś serwisu... Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 głodny jestem, pies chce na dwór, zdrętwiało mi pół dłoni, jeszcze nie strzelałem się z 2 tygodnie... Normalnie jak ja ;-) Co nie tak z eMPePiątką? Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 (edited) Normalnie jak ja ;-) Co nie tak z eMPePiątką? Otworzyłem gearboxa żeby porównać go z GB od emki (bo w emce nie chulał) wszystko wygląda ok, więc go złożyłem....i nie działa, tak samo jak emka, słychać chwilke zębatki, i koniec, otwieram GB on oddaje jeden strzał, zamykam i to samo... aaaa możliwe że też podkładki, bo jak otwierałem troche się pomieszały... Edited July 19, 2009 by gryncek1 Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) Trochę się pomieszały? To twoja strata mały kolego - lepiej już chyba, żeby ich tam nie było, niż miałyby znajdować się w złym położeniu. Ogólnie polecam zapoznanie się z TYM i wbicie sobie do łba, że podkładkowanie zębatek to nie jest coś co się olewa. Edited July 19, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 O_O przepraszam, już nie będę...dzięki za linka... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts