Regdorn Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Całkiem przyjemny materiał, o którym Capri się zapewne ze swojej skromności nie chwali publicznie :) http://www.tvnwarszawa.pl/1610756,air_soft...tow,bawsie.html Quote Link to post Share on other sites
capri Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Całkiem przyjemny materiał, o którym Capri się zapewne ze swojej skromności nie chwali publicznie :) Aż tak skromny nie jestem. :-P Trochę się chwaliłem, ale tylko na stronie głównej sklepu ;) Quote Link to post Share on other sites
spet Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Ale trochę szkoda było mi tego SCAR-a - najpierw się wywrócił, potem poleciał magazynek ... ;). Ale mimo to, wyszło całkiem przyjemnie. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 Jak poleciał, pomyślałem "spoko" zdarza się. Gdy wypadł magazynek chyba bym się za głowę złapał jakbym tam siedział :) Pogratulować zimnej krwi ;) Quote Link to post Share on other sites
DaroASG Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Po zachowaniu na pierwszy rzut oka można było by pomyśleć że SCAR był kogoś innego :mrgreen: Gratulacje za fachowy "wywiad", wszystko było powiedziane profesjonalnie a nawet jeszcze lepiej, i gratulacje znowu za zachowanie tej "zimnej krwi" - ja bym tego SCAR-a nie podarował :mrgreen: Ciekawe co się tam działo po zakończeniu reportażu :mrgreen: Pozdrawiam. P.S. "W górę nie poleci" - hasło roku :mrgreen: Edited July 22, 2009 by DaroASG Quote Link to post Share on other sites
spet Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Ta, a ciekawe co sobie pomyślał reporter, gdy dowiedział się, że rzucał 3000 PLN :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts