slowik12 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Witam, mam pytanie jak mam ulepszyć SR25 od A&K. Jakich mam użyć części? Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Witaj, wypadało by chociaż napisać co chcesz osiągnąć i ile możesz wydać. Przykładowa modyfikacja: lufa precyzyjna DF 705mm Komora HU uszczelniona Prometheus Gumka(oraz dystanser) silikonowa Systema Cylinder przedłużonego gb bore up DF Głowica cylindra bore up ze Guarder/Systema Głowica tłoka bore up łożyskowana Guarder/Systema Dysza bore up metalowa DF Sprężyna główna 140 Guarder Przydało by się również zmienić zębatki i tłok na coś mocniejszego. Wszystko kwestia funduszy. Poza tym przeszukiwanie forum nie boli. Zerknij TU T. Edited July 21, 2009 by Trzmielor Quote Link to post Share on other sites
slowik12 Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 sorry że nie napisałem o jaki efekt chodzi , a jeśli chodzi o ten temat odnośnie tuningu sr25 od P&J to chciałem się dowiedzieć czy może nie powinna być jakaś inna konfiguracja części w A&K a nie taka sama jak w P&J ale mimo wszystko DZIĘKI ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts