SIERRA_2 Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 jak w temacie ktos wie czy sa do tego modelu moze jakies obiektywy i czy ktos wie czy to ma wymienny obiektyw? Link to post Share on other sites
sisi Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Na Ebay'u nieraz można dostać same obiektywy. Ale sam narazie bałbym się wymieniać go. Link to post Share on other sites
SIERRA_2 Posted July 26, 2009 Author Report Share Posted July 26, 2009 a moze ktos kto sie lepiej zna na optyce wie jakby mozna zrobic homemade cos w stylu przeciwienstwa soczewek ktore powodują przyblizenie? Link to post Share on other sites
cziman Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 a moze ktos kto sie lepiej zna na optyce wie jakby mozna zrobic homemade cos w stylu przeciwienstwa soczewek ktore powodują przyblizenie? Chłopie, home-made to możesz obkleić haja taśmą żeby kulki podawał.. Link to post Share on other sites
SIERRA_2 Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 chłopie jak nie wiesz o co mi chodzi to nie komentuj... chodziło mi o powiedzmy " nakładkę" na okular nokto która by powodowała " oddalenie obrazu" Link to post Share on other sites
Foka Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Wiedział, wiedział. I skomentował adekwatnie do poziomu Twojego pomysłu. Link to post Share on other sites
SIERRA_2 Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Foka dlaczego uważasz ze taki pomysł jest głupi ?? Link to post Share on other sites
dcm_Marecheq Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Bo to jakby kupować majtki żeby z nich wyjąć gumkę. Link to post Share on other sites
SIERRA_2 Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Tyle że ja ten noktowizor kupiłem jakiś czas temu po bardzo okazyjnej cenie.. używałem jako mono okularu a teraz chciałbym używać przymontowanego do hełmu Link to post Share on other sites
Recommended Posts