Terro Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Siema, kupiłem dzisiaj na allegro uszkodzona batke firefoxa. Jej defekt polega na tym że się złamała a gościu ja skleił tasmą i teraz wytrzymuje tylko jeden magazynek. Mozna to jakos naprawić Link to post Share on other sites
AnR Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Nie, masz zepsutą baterię i poczucie nabicia w balona. Link to post Share on other sites
Terro Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Reklamować tez nie można? Długo ta baterie pociągnie jeszcze? Link to post Share on other sites
AnR Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Koleś Cie w balona IMO nabił z tego co piszesz. Kłóć się z nim. Link to post Share on other sites
Terro Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Nie nabił, kupiłem od niego replikę i napisał że batka jest zjebana. Link to post Share on other sites
AnR Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Na to co masz pretensję i ludzioMA tyłek zawracasz? Masz po prostu zepsutą baterię. Edited July 29, 2009 by Foka Link to post Share on other sites
Terro Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 ja nie miałem pretensji :) Tyko sie chciałem spytać cy sie to da naprawić. THX Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Terro zanim jakiś impuls w twojej głowie rozkaże Ci napisać kompletną bzdurę i prośbę do myślenia za Ciebie, podpowiem Ci że za wulgaryzmy grozi na forum ban co oznaczało by twoją smutna minkę przed komputerem i wielki żal do administratora, jednak pomogę Ci kompletnie bezinteresownie napiszę Ci to samo co ANR napisał Ci w drugim poście gdzie uważam że wtedy ten temat powinien przestać istnieć: Nie, masz zepsutą baterię i poczucie nabicia w balona. A jeśli to Tobie nie pomoże, na przyszłość nie łudź się że jeśli ktoś pisze "nie wiem dlaczego nie działa" albo "to mały defekt" to na ogół a w większości przypadków jest to trafiony towar. Link to post Share on other sites
Recommended Posts