Pitek Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Witam Czy któryś z Maniaków używał kiedyś maski CT12 do ASG? Producent co prawda pisze, że maska ma "scratch and impact resistant eyepieces", ale jeżeli ktoś już testował taką maskę pod względem wytrzymałości to prosiłbym o odpowiedź. Pozdrawiam Pitek Quote Link to post Share on other sites
Minimal Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 www.arniesairsoft.co.uk - tam poszukaj. Kiedys trafilem tam na fotki takiej maski po ostrzale ze stockowego elektryka i wyraznie bylo widac, ze szkielka pekaja. Quote Link to post Share on other sites
Pitek Posted June 7, 2004 Author Report Share Posted June 7, 2004 Bardzo prawdopodobne bo to w końcu brytyjski serwis. Ja niestety tego nie znalazłem korzystając z wyszukiwarki na arniesairsoft :/ Oczywiście najlepiej przetestować własną, ale w razie czego to raczej bym nie zdobył zapasowych szkieł. Quote Link to post Share on other sites
Minimal Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Wyszukiwarka tego nei znajdziesz. Przypadkiem natrafilem na fotki w galerii jednego z forumowiczow na arniesairsoft. Quote Link to post Share on other sites
Pitek Posted June 7, 2004 Author Report Share Posted June 7, 2004 ufff... chyba przekopałem wszystko i nic nie znalazłem :[ I tak dzięki ;) Czy nikt nie ma w Polsce maski S10/SF10 albo FM12/CT12? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Mathias kiedys pisal cos o SA10... chyba mial z nia jakies doswiadczenia Quote Link to post Share on other sites
Magik Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 CZESC. Widzialem sam paru artystow z ta maska i na nasz(u.k.) limit ~105m/s jest o.k. Chlopaki uzywali tej maski ale bez filtra i troche narzekali ze sie poca jak cholera . Magik. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 e, bez filtra? to po co uzywac? albo full wypas albo nic... sam latalem krotko w masce i faktycznie mozna ducha wyzionac :) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 mialem na sobie SA10. gites jest. Quote Link to post Share on other sites
Pitek Posted June 14, 2004 Author Report Share Posted June 14, 2004 mialem na sobie SA10. gites jest. wiesz co mówisz :D Ma dwie zalety: montaż pochłaniacza z dowolnej strony i standardowy rozmiar gwintu pochłaniacza. Szkoda tylko, że w polskich warunkach są niedostępne do niej żadne akcesoria (np. dodatkowe przyciemniane szkła) :( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts