zabol90d Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Witam szukam beretty od TM niestety sprawdzałem w paru sklepach i są niedostępne co powiedzie o tym modelu http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=528 ?? chyba że macie gdzieś od TM pozdro Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Możesz brać tą Berettę, albo poczekać na TMa... I w dziale II klasa albo porównanie modeli powinno być ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
Vetius Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Wczoraj kumplowi przyszła ta UHC. Dziś ją do mnie przyniósł i strzelaliśmy moją H.P.A i jego Uhc. Ogólnie na zdjęciach w necie mało widać. Zamek ma całkiem inny kolor od reszty (bardziej matowy). W berettcie uhc jest otwór w zamku i podczas naciągania widać tłok oraz kulkę jak wychodzi z magazynka. W modelu HPA zamek jest zrobiony jako jedna część. Plastik w Uhc wydaje się trochę gorszy niż w HPA. Dość dobrze widać łączenie połówek. Plastikowa lufa zewnętrzna, zaś w HPA metalowa. Osiągi są dość podobne, u mnie może celność lekko spadła. Może kwestia zużycia. Moja berettka ma 2 lata. Ogólnie pomimo wad berettka UHC nawet mi się spodobała. Link to post Share on other sites
Recommended Posts