HermanL Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Witam. Mojemu glockwii przydarzyła się awaria :cry: Po naciśnięciu spustu pistolet strzela krótką seria a następnie ucieka gaz z magazynka. Objaw ten pojawił sie nagle bez wcześniejszych wyrażnych znaków niedomagania. Strzelałem z niego bez problemu w lesie a po godzinie od ostatniego użycia zaczął wariować. Replika nie jest nowa ma już ponad dwa lata, magi wykluczam bo na wszystkich czterech objaw jest ten sam. Według mnie wina jest mechanizmie bijakowym czy jak go tam zwał ale sam nie wiem co naprawić (może jakaś sprężynka się wyrobiła). A może wina leży w gazie którego zostały już resztki w butli? Czekam na jakieś rady ale pewnie i tak się nie obejdzie bez serwisu. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Możliwe, że wyrobiła się zapadka odpowiadająca za blokowanie napiętego kurka. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 A czy tą część można dokupić? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Prędzej ją obrobisz pilnikiem tak, aby działała. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 A możesz powiedzieć jak to zrobić w wersji ilustrowanej bo nie bardzo wiem o którą część chodzi. Quote Link to post Share on other sites
kurant95 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 witam mam taki sam problem z moją 19 jak rozwiązałes problem? lub czy ktoś może pomóc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts