RAI wilku Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 siema ma ktoś złe doświadczenia z pakietami wykonanymi w KABE ?? ja swoje zamowiłem w batimexie i chulają GIT, ale wiem ze niektóre osoby ( patrz kilka postów wyzej) sie spazyły. Ja swoje zamowiłem na foreverach i jestem GIT zadowolony, Ale naszło mnie na inny accu (rozmyślając o nowym aegu) i trafiłem do KABO mam pytanie czy zdarzyło sie komuś to co Cybulowi np ?? ze odstawili po prostu fuszerkę ?? pozdrwiam wilku ps adresiki dla osob ktore szukają :P batimex.pl kabe.pl[/url] Link to post Share on other sites
Czoper Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Kabe można zaufać. Zamawiałem u nich dla siebie i dla innych kilkanaście rożnych pakietów (same customy) - zawsze było w terminie i OK!. Jedyna wada to to, że używają b. cienkich blaszek do lutowania kabelków (tych przygrzewanych do ogniw) - zdarzało się w czasie używania pakietu, że blaszki się łamały. Ale ta uwaga dotyczy wyłącznie moich "dziwolągów", np. 10,8 V 1700 mAh do AK, czy 10,8 V 1700 mAh do PSG-1. Ściskam, Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 dziękować pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts