stig666 Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Witam! Postanowiłem, że powiesze moje ślicznego akms'a na ścianie, tylko zabardzo nie wiem jak to zrobić. Przeczytałem TEN temat ale nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie. Dzisiaj zrobiłem takie coś Oczywiście to prototyp z gwoździ, bo nie wiem czy takie cos jest do dostania w sklepach. Może macie swoje patenty i sie podzielicie? Licze na to i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Też chciałem coś takiego zrobić, ale za dużo roboty. Pomyślałem i wymyśliłem takie coś : Wziąłem dwa pasy (w tym wypadku stare zawieszenia taktyczne) przewiązałem wokół półki, na złączach dla lepszej trwałości owinąłem taśmą (ale tak, żeby była niewidoczna). Na wszelki wypadek dodałem jeszcze haczyk na zawieszenie. Wszystko trzyma się bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 IMO duzo roboty przy tym nie ma... W castoramie czy Leroi Merlein mozna kupic mnostwo hakow roznego rodzaju, np. na drabine. W roznych rozmiarach. Kilka porzadnych srob, wkretarka i zalatwione 8). No chyba, ze ktos nie widzi sobie w scianach wiercic, to juz inna sprawa. Quote Link to post Share on other sites
stig666 Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 Bedę musiał skoczyc do jakiegoś sklepu metalowego. U mnie wiercenie to nie problem mam na snianach panele. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 kołki rozporowe o średnicy 8mm i długośc 200mm :) można i emo powiesic nawet na tym :P Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Osobiście zaadoptowałem wieszaki na ubrania: http://img25.imageshack.us/i/img0180hib.jpg/ Słaba jakość fotki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts