Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

generalnie replika jest bardzo dobra , dobrej jakości cordura , wykonanie też w sumie to brakuje tylko kontraktów ;)) i wkładu

Seba ma ją dopiero miesiac także wiele powiedzieć nie mogę

jak masz konkretne pytania to na priv .

pozdrawiam

Tez chcialem sobie taka sprawic.Odpisali mi w machinegunie, ze za ok 400 zl moga sprowadzic.

Szaszłyk... chyba nie doczytałeś za ile tu kolega może z MG ściągnąć :-)...

Apel do moderatora aby utworzył wątek przyklejony "co Szaszłyk miał, ma lub będzie miał do sprzedania i dlaczego tak drogo" :lol:

Tez chcialem sobie taka sprawic.Odpisali mi w machinegunie, ze za ok 400 zl moga sprowadzic.

Szaszłyk... chyba nie doczytałeś za ile tu kolega może z MG ściągnąć :-)...

Apel do moderatora aby utworzył wątek przyklejony "co Szaszłyk miał, ma lub będzie miał do sprzedania i dlaczego tak drogo" :lol:

Wiesz Azghar, moze i oni mogą ściągnąć za ok. 500 zł, ale ja już swojego sprzdałem za sporo wyższą cenę i mam już chetnych na następne w tej sameh cenie :-)

Jeśli chodzi o temat to bym wyrzucił 'dlaczego tak drogo". Zobaczcie sobie ile inni życzą sobie za kontarktowe BDUsy, elementy MOLLE czy inne zabawki... A niekótórych rzeczy to i tak nie ma nikt :twisted: :twisted:

z cala sympatia dla Ciebie, ale to, ze sa losie gotowe przeplacic ponad 100zl za sprzet to wynika z ich niewiedzy.

Fakt - faktem, ze oferujesz malo spotykany w Polsce sprzet i chwala Ci za to, ale nie zmiena to tego, ze za niektore przedmioty forusjesz wysokie ceny - dla ludzi siedzacych w temacie - duzo za wysokie.

Rzeczywiscie troche drogo.Chcialem zauwazyc ze ona na WGC jest za 72 $. W przeliczeniu na PLN to wynosi 273.2 w zaokragleniu. Wiec jak widac narzucaja duza marze i koszyt transportu.Jakbys Szaszlyk mial za 400 to bym sobie taka sprawil.

UPDATE:

Zauwazylem ze na Firearmsie beda oferowac takie kamizelki. Wiec Szaszlyk bedzie mial konkurencje :P :D

Pozdrawiam

La chupacabra, zanim zaczniesz pisac takie pierdoly poczytaj forum.

Na cene produktu sprowadzanego z dalekiego wschodu na ogol skladaja sie:

cena w HK+transport+clo+podatek+marza sklepu w PL

Tak wiec jesli nie wiesz dokladnie to nie wprowadzaj ludzi w blad.

Ja wiem ze trzeba placic clo i takie tam pierdoly, ale bez przesady

I akurat wyjdzie 400-450 pln.
z cala sympatia dla Ciebie' date=' ale to, ze sa losie gotowe przeplacic ponad 100zl za sprzet to wynika z ich niewiedzy.

Fakt - faktem, ze oferujesz malo spotykany w Polsce sprzet i chwala Ci za to, ale nie zmiena to tego, ze za niektore przedmioty forusjesz wysokie ceny - dla ludzi siedzacych w temacie - duzo za wysokie.[/quote']

cześć,

cóż, jeżeli klient chce kupić dany towar i cena mu pasuje to ja nie mam nic przeciwko temu! Wiesz, że można ze mną negocjować i dla pewnych osób stosuję już spooore upusty

Zauwazylem ze na Firearmsie beda oferowac takie kamizelki. Wiec Szaszlyk bedzie mial konkurencje :P :D

Ha' date=' Szaszłyk będzie bezkonkurencyjny :twisted: Czemuż to, spytacie? Firearms będzie miał kamizelki:

- Guarder M.O.D. II Body Armor

- Guarder MOD Tactical Vest (Woodland)

A co to jest? Tra pierwsz to replika kamizelki balistycznej FSBE, a ta druga to replika MOLLE II FLC. Na razie nie bedzie tam replik Interceptora :-)

Pozdrawiam

Bartek

Minimal - ja bym na twoim miejscu na chlopaka tak nie jechal, bo nie masz racji do konca

ja ostatnio sciagalem graty z WGC i nie placilem ani podatku ani cla

jesli zaniza wartosc paczki to przejdzie tylko z kosztem transportu

Hargin, ja wiem, ze tak mozna. Popatrz tylko jaka cene podal La Chupacabra. Stwierdzil tym samym, ze ci co sprzedaja to w PL nie maja podstaw do tego zeby sprzedawac tak drogo.

EDIT:

A policzyliscie ile to dokladnie wyjdzie jak sie sprowadza na wlasna reke bez zanizania wartosci paczki?? Po przeliczeniu na zlotowki to wyjdzie okolo 380-400 zl bez transportu. Czyli z transportem 450 zl najmniej(moze byc wiecej jesli wazy to ponad 0,5 kilograma).

Ha, Szaszłyk będzie bezkonkurencyjny :twisted: Czemuż to, spytacie? Firearms będzie miał kamizelki:

- Guarder M.O.D. II Body Armor

- Guarder MOD Tactical Vest (Woodland)

A co to jest? Tra pierwsz to replika kamizelki balistycznej FSBE, a ta druga to replika MOLLE II FLC. Na razie nie bedzie tam replik Interceptora :-)

yyy... przepraszam masz racje. To sa inne kamizelki.

Pozdrawiam

EDIT:

A policzyliscie ile to dokladnie wyjdzie jak sie sprowadza na wlasna reke bez zanizania wartosci paczki?? Po przeliczeniu na zlotowki to wyjdzie okolo 380-400 zl bez transportu. Czyli z transportem 450 zl najmniej(moze byc wiecej jesli wazy to ponad 0,5 kilograma).

Napisz jak to obliczyles. Dysponujesz dokladnymi danymi na temat cła, transporu itp. To przedstaw.Chetnie poczytam. Bo na "oko to jeden umarl" :D

A cen sobie nie wymyslilem.

Pozdrawiam

Nie ma sensu się panowie kłócić. Szaszłyk ma fajne rzeczy i niektóre nawet taniej, to prawda. Interceptora ma drogo bo sprowadzał indywidualnie najprawdopodobniej i, przede wszystkim, tylko on ma - prawo rynku.

Minimal po co rozważać kwestię indywidualnego sprowadzania jeżeli dyskutujemy Szaszłyk vs. Machinegun. Ich cena ok. 400 pln jest jak najbardziej prawdopodobna. Przewaga "hurtowników"... Jeżeli się wreszcie zdecydują na inwestycję w oporządzenie będzie ciekawie.