Chmielu Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Witam! Jakoże lubię oryginalność przymierzam się do zakupu. Miał ktoś może w rękach, strzelał tym? Generalnie wiem, że posiada dość mało fps, ale Marui to też szczelność, hop-up i wiele bajerów jak chociażby ich ostatni GLOCK 3 generacji. Myśle, że nie tylko w CQB może zaskoczyć. Byłbym wdzięczny za wszystkie opinie. Chętnie zakupię jeżeli komuś zalega w szafie. Niestety na forum nie znalazłem nic ciekawego dotychczas;( Dzięki z góry i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Chmielu Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 Może ktoś chociaż widział go na jakimś zlocie, strzelance w akcji? nie chcę kupić za 1 k kota w worze;).. Dzięki.. Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Jak ci się podoba, to kupuj. Nie pożałujesz. Mam 3 AEPy od TM, mają preclufy (i to dobre) w stoku. Nie patrz na FPSy, w TM to działa inaczej. Swietna powtarzalność/szczelność/celność. Quote Link to post Share on other sites
Chmielu Posted September 17, 2009 Author Report Share Posted September 17, 2009 Dzięki wielkie, nie mam brzucha do kolan, więc nie ścigam się z fpsami;)... Chyba kupię stając się zapewne jednym z nielicznych posiadaczy... dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts