Vorox Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Witam. Mam taki problem. Poszła mi sprężyna do mid-capa i nie wiem czym ją zastąpi. Czy wie ktoś jakie wymiary (grubość drutu, skok,itp) ma sprężyna do tego magazynka i co dla mnie nawet ważniejsze czy ktoś miałby do sprzedania taką sprężynę, albo wiedział gdzie można ją kupić? Jeśli ktoś miałby takie dane. Dajcie znać - jestem skłonny sporo zapłacić i kupi kilka sztuk. Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 hehe, kumpel na ostatnim asg rozwalił mid-capa razem z dobra sprenrzyną. Ja też potrzebuje sprerzyne do mod-capa, jak się dowiesz gdzie kupić, napisz. Quote Link to post Share on other sites
Vorox Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Eksperymentuje z różnymi producentami, ale gówno które przysyłają za łatwo się odkształca i kosztuje straszne pieniądze ... jak znajdę coś do dam znać a w między czasie dalej proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Skoro kosztuje straszne pieniądze to kup sobie nowego mid-cap'a zwyczajnie :wink:... Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Vorox- daj znać na PW. nie pisz tutaj, moge nie zauważyc. Quote Link to post Share on other sites
Vorox Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 mi jest potrzebna do mida do minimi (samoróbka)... potrzebuje spręzyn od normalnych midów do ak albo m... Quote Link to post Share on other sites
shank Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 To kup jakiegoś taniego mida, rozwal go i weź sprężynę. Quote Link to post Share on other sites
Vorox Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 z całym szacunkiem, ale taki scenariusz iż rozważałem i jak się można domyśle odrzuciłem... Dlatego nie proszę o radę tylko o informacje na temat podobnych sprężyn i będę naprawdę wdzięczny za ich udzielenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts