Nic Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Witam, posiadam następujący model kolimatora: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=165 W czym problem? Przyszło czas na zmianę baterii. I tutaj pytanie: gdzie ona się znajduje w tym modelu? Rozkręciłem właściwie cały oprócz pokrętła i jej nie znalazłem. Pokrętło za to nie jest przymocowane na śrubach, a boję się że jak będę 'na chama' wyrywał to mogę coś zepsuć. Ktoś kto posiada ten model mógłby mniej więcej zobrazować jak wymienić baterię? Pozdrawiam, Nic Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Tam gdzie masz pokrętło do nastawiania jasności plamki. Odkręć jego górną pokrywę, w środku jest bateria. Przytrzymaj pokrętło, weź śrubokręt i odkręć pokrywke. Quote Link to post Share on other sites
Nic Posted June 20, 2004 Author Report Share Posted June 20, 2004 Wielkie dzięki Cybul, odkręciłem i znalazłem :wink: Temat wg uznania moderatorów do wykasowania. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 niech zostanie bo moze sie przydac :) np mi kiedys :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts