Snipernr1 Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Witam chce założyć mosfet wraz z całym niskooporowym okablowaniem do AKS 74 Cyma pełna składana kolba. I mam takie pytanie: -Jakiej wielkości jest to urządzenie -Gdzie najlepiej w tym karabinku go zamocować Doradźcie proszę . Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 -Jakiej wielkości jest to urządzenie Zależy czy robisz na 1 czy na 2 tranzystorach. -Gdzie najlepiej w tym karabinku go zamocować Tam gdzie bateria - pod deklem, jak najbliżej tyły gearboxa (blisko zatrzasku dekla). Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Może trochę sprostuję myślałem dokładnie o założenie tego http://www.taiwangun.com/shop,show,1370. I nie mam pewności czy się zmieści pod pokrywą .Jeżeli byłby nie za duży to może zmieścił by się pod lufę zewnętrzną w chwycie pod rurą gazową. Co o tym sądzicie ? Ewentualnie proszę i jakieś propozycje . Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Zdecydowanie kompletnie bezsensowna strata dużej kasy. Ja za mniej niż połowę tej ceny montuję 2 tranzystorowe układy, z kompletem kabli i z montażem w cenie i z tego co się orientuję to prywatni mechanicy również robią to za podobną kasę. Lepiej zrobić samemu albo dać jakiemuś prywatnemu mechanikowi. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Dzięki za wskazówki. W związku z powyższym poszukuję osoby z rejonu Katowic miast ościennych celem zamontowania tego cuda z kabelkami w moim AKs. Jeżeli ktoś byłby chętny proszę kontakt na PW sprawa jak najbardziej poważna. Quote Link to post Share on other sites
Cyr4x Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 PW. posłałem. Nikt tego chyba lepiej niż jo nie zrobi :D Quote Link to post Share on other sites
Cyr4x Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Kałach zrobiony. O dziwo po przeróbkach Rof zwiększył się do 13-14 kulek na sec. A był na poziomie 10-11. Mosfety 2 gen. Cyr4x zwiększają ROF :D Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować za szybką reakcje i montaż.Dziś na manewrach wystrzeliłem około 1000 szt ammo większość w dłuższych seriach, miło było słuchać jak pracuje gearbox. Także jak ktoś ma jakiś problem ze sprzętem to chłopaki z Silesia -Factory go rozwiążą . Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts