timotej077 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 (edited) Mam pytanie co sądzicie o produkcie ponirzej? http://www.taiwangun.com/shop,show,1336 Chce nabyć ta bron i nie wiem, jaki ona ma zasięg, celność i czy jest niezawodna czy są problemy z wymianą lufy na precke wymiana komory hop upa sprężyny i czy cza wymieniać gearbox, czy są problemy z magiem i wogule, jakie ma wady i zalety. Do nadgorliwców proszę mnie nie faczyć, że nie umiem szukać na forum, bo jak wpisałem m 14 to wychodzi mi p-90. czy ma większy zasięg do tej z krutszą lufą Edited September 13, 2009 by timotej077 Quote Link to post Share on other sites
Hudler Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 (edited) http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...amp;hl=M14+Cyma 45 stron o tej replice. Słowa klucze : M14 Cyma. Ogółem dobra, polecana. Edited September 13, 2009 by Hudler Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 (edited) Dajcie mi młotek żebym mógł się usunąć z tego świata bo mam już dość oglądania takich debilizmów. NAUCZ SIĘ SZUKAĆ Temat jest na pierwszej stronie. Wystarczy użyć SCROLLA W MYSZCE. Edited September 13, 2009 by Dogtag Quote Link to post Share on other sites
timotej077 Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 masz myśli samobujcze nie rub tego albo nie czytaj takich tematów :wink: Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Przez takich "yntelygentów" jak ty wszystkiego mi się odechciewa i mój na ogół mega silny instynkt samozachowawczy zostaje zachwiany. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 1.Przyzwyczaj się, "replika" nie broń 2.Było 3.Kup sobie słownik 4.Jest na forum opcja "szukaj" 5.Było(ej! to już chyba powiedziałem ;)) Pozdrawiam Gekon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts