tottek Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Mam takie pytanie : do jakiego zakładu sie najlepiej zgłosic, żeby mi zrobili metalową, składaną kolbę, powiedzmy to ak <taka składana na bok>. Myślałem nad kowalem artystycznym, ale może ktoś ma inną koncepcję.. Kto zna jakiś zakład w Warszawie w którym mi takie coś zrobią? Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Spróbuj u jakiegos ślusarza powinien mieć możliwości wykonania kolby metalowej o ile bedą mieli dokładne wymiary. Link to post Share on other sites
Julas Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 a REMOV w innym posćie pisał coś o fabryce(fabryce:?:..nie chce składamć może zakład) prawdziwej broni że tam jak by się pomęczyć to może byś wymędził jakieś bajery metalowe itp oto link: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=7413 pozdro Link to post Share on other sites
tottek Posted June 27, 2004 Author Report Share Posted June 27, 2004 mi nie chodzi o kolby do beryla... ślusarz to dobry patent, chyba sie popytam :) Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 tottek daj znać jak wyszło z tą kolbą (i do jakiego guna dokładnie chcesz ja dać czy przypadkiem nie do AK by Cyber Gun) bo jestem zainteresowany. Link to post Share on other sites
tottek Posted June 28, 2004 Author Report Share Posted June 28, 2004 chce przerobi spetsnaza na to Link to post Share on other sites
dzikki Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Body jest z ABS-u ale jest kilka mozliwosci np mozna zrobic butt-stock w miejsce kolby stalej i na nim umocowac zawiasy do kolby skladanej. Link to post Share on other sites
tottek Posted July 9, 2004 Author Report Share Posted July 9, 2004 Spokojnie, powoli, wakacje są... Ja się w sierpniu za to wezmę, tzn. zaniosę gdzie trzeba. Mam już jakieś rysunki, miejsce na dużą baterię, jak zrobię to porobię zdięcia i dam na forum... :wink: Link to post Share on other sites
Nalep Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Miejsca na duza baterie? 8O Polskie znaki gdzie ? CHEMIK Link to post Share on other sites
PaD Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 proponuje zajrzec tu: http://www.rpbusa.com/ak.html kolby do wyboru do koloru . i wcale nie takie drogie (53$) . jest tu tez duzo innych fajnych czesci do AK (oraz innych RPB) jeszcze nie patrzylem gdzie tu sie zamawia ale jest do nich telefon :D , adres i e-mail: rpb4@mindspring.com . nie wiem czy wysylaja za granice. bardzo mozliwe tylko wtedy koszty sie zrobia z deka wyzsze. Link to post Share on other sites
Recommended Posts