rezul Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Napisałem taki poradnik: http://www.airsoft.extranet.pl/scenariusze.php oceńcie, skomentujcie, poradźcie (moze o czymś zapomnialem) Quote Link to post Share on other sites
Grisznak Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted June 30, 2004 Author Report Share Posted June 30, 2004 dzieki a ju zmyslalem ze nikt mojego tekstu nie przeczyta co do twojego scenariusza wolalbym aby byl w osobnym watku moj tekst dotyczy zasad a nie konkretnych scenariuszy Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Scenariusz Grisznaka zamieszcze na WMASG razem z innymi "oczekującymi" jak tylko do tego dotrę :? Grisznaka i wszystkich oczekujących i zniecierpliwionych gorąco przepraszam za te opóźnienia. Quote Link to post Share on other sites
Grisznak Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Rezul, dzieki a ju zmyslalem ze nikt mojego tekstu nie przeczyta co do twojego scenariusza wolalbym aby byl w osobnym watku moj tekst dotyczy zasad a nie konkretnych scenariuszy Przepraszam bardzo. Chciałem po prostu się z kimś podzielić. Pomysły pączkują mi w głowie jak drożdże. Jeśli chcesz, to podeślę Ci kilka. Na przykład "Operacja Ciężka Woda". Jest tam ograniczona ilość amunicji i "zrzuty zaopatrzenia z powietrza". Czy mogę liczyć na Twoją pomoc w kwestii wklejenia pliku graficznego z dysku na stronę forum? Pozdrawiam Grisznak Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 Dobry poradnik. Fajnie, że ktoś się podjął klasyfikacji tego wszystkiego. Jedyne, co mnie tam może nieco rozczarowuje, to definicja i określanie gier na żywo, ale też ten termin został tu nieco na siłę przyciągnięty. W airsofcie czystych LARPów się prawie nie robi, bo LARP nie wymaga zasad rozgrywki (nie ma wygranych i przegranych, co trudno wprowadzić w airsofcie). Proponowałbym ograniczyć się do realistycznej odmiany airsoftu, tak więc zamiast LARPa używać określenia Mil-Sim, czyli symulacja militarna. Tak właśnie definiujesz LARPy (błędnie, bo naprawdę definiujesz właśnie Mil-Simy). Pozdrawiam i zapewniam, że z poradnika na pewno skorzystam przy organizowaniu "szczelanek". Kret Quote Link to post Share on other sites
lukdrz Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 Poradnik bardzo ciekawy. Taki "kop" dla tych którzy chcą coś zrobić ale nie wiedzą od czego zacząć :wink: Mi bardzo przypadł do gustu, po przeczytaniu juz mam w głowie pare ciekawych pomysłów na strzelanki które napewno zrealizuje w najbliższym czasie :wink: Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted July 2, 2004 Author Report Share Posted July 2, 2004 Dzieki Kret wlasnie o takie uwagi mi chodzilo :] jeszcze dzis poprawie definicje... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts