Imarhil Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Witam od pewnego czasu zastanawiam się nad przerobieniem mojego H&K na karabin wyborowy. Chciałbym się zapytać czy taka przeróbka jest w ogóle mozliwa, jezeli tak to w jakie części się najlepiej zaopatrzyć. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Pytaj grzechotnika. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Albo przeczytaj temat o HK . :wink: Quote Link to post Share on other sites
Imarhil Posted September 20, 2009 Author Report Share Posted September 20, 2009 @zombie_snake Właśnie wysłałem PW do grzechotnika. @przemek10 Czytałem ten temat ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 :wink: :-F Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 <owned> Stary, jak w takim obszernym temacie o tej replice nie znalazłeś nic na temat podniesienia osiągów, przemianie zewnętrznie na snaperkę, to nie wiem co z ciebie za snajper ^^ Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 No witam. Na PW mnie już dręczą :-F Da się, nawet z pistoletu zrobisz snajperkę w AS. Poczytaj te tematy oba, tam na pewno coś znajdziesz. Czy się opłaca powiem, że nie. Nie wiem ile ja w to kasy włożyłem, ale spooro, a replika nadal ma stockowy szkielet, tłok, zębatki silnik i plastik body... ;-) Gdyby nie to ile w to serca włożyłem i zapału, replika już dawno była by zastąpiona jakimś VFC czy G&G. Zadaj sobie pytanie, czy masz wystarczająco dużo czasu, pieniędzy [tu można się spierać] i przede wszystkim chęci ;-) Ja bym dał do tego preckę Promyka, komorę KA, gumkę Systemy, BU Guardera, M140-M150 Guardera, łożyska Systemy/Guarder, prowadnica łożyskowana, li-po 11V, shimming, klej do gwintów [jak nie zrobisz to po GB ;-) ], MOSFET i okablowanie niskooporowe. Do tego tłumik luneta i takie tam pierdoły. Wylicz se to ile Cię to będzie kosztować, do tego dolicz koszt GB jak pierdyknie, tłoka, zębatek i body, ale to zależy od traktowania i miłości do HK416. Pozdrawiam i życzę powodzenie ;) Quote Link to post Share on other sites
Imarhil Posted September 20, 2009 Author Report Share Posted September 20, 2009 Dziękuję za rady co do części, a co do tematu o H&K to przyznaje przeglądając temat po raz drugi znalazłem trochę informacji na nurtujące mnie pytania, przepraszam i jeszcze raz dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts