Guest Mati13k Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Witam. Ostatnio zaineteresowałem się najnowszą kamizelką GROM'u o nazwie MOSS 25/05 produkcji Janysport'u. Ktoś spotkał się z nią na sprzedaż ( mało prawdopodobne ) lub chociaż dobrej jakości kopią? Na jakimś forum wpadł mi w oko post, który mówi, że jest zakaz szycia kopii tych kamizelek na sprzedaż prywatną. Jeżeli taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 (edited) Kolega C. (Nie wiem czy zyczy sobie podania nicku do ogolnej wiadomosci) zostal "upomniany" za szycie wlasnie kopii tej kamizelki (albo prawie tej) od Janysportu i musial przestac je szyc Edited September 19, 2009 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 To chyba właśnie jego posty czytałem. Forum bodajże coś o SPAP'ie, ale tyle się oszukałem, że mogę się mylić. Czyli z kamizelki nici? :???: Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Tak, to forum SPAPowskie i nie szyje nikt tych kamizelek. I MOSS25 to już nie taka nowość ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) No to baj baj GROM'ie. :-F Może nie nowość w Polsce ani na rynku, ale to najmłodsza kamizelka teamu, no nie? Jest szansa, że do zielonej używają jeszcze starszych kamizelek ( czytaj dostępnych :D )? Edited September 20, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Najnowsza kamizelka GROMu to NFM Grizzly zdaje się :F Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Fak, ale wtopa! :mrgreen: A NFM Grizzly? Też zakazane? ;-) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Pomijajc cene NFM to z dostaniem oryginalu moze byc problem. Kopie moze Ci ktos wykona - znajdz jakiegos krawca i zapytaj ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Dobra, dzięki Wam. 8-) GROM na razie na bok. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Albo kup sobie RAV w OD, które jest bardzo podobne do Grizzliego. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Na pewno? GROM, akurat bardzo mnie interesuje, ale speszyłem się właśnie tą kamizelką, a raczej jej brakiem. Dzięki wielkie, postaram się kupić RAV'a w OD, bodajże Guarder robi? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 No bo Grizzly czerpie troszkę z RAVa... Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Niestety zaczerpnęli same złe rozwiązania i dorzucili do tego jeszcze parę innych beznadziejnych... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=48593 Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Jakimś trafem nie widziałem tego tematu. :-F Dzięki wielkie Arafat! ;-) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) GROMiki używają Grizzly w zielonym kolorku?:) Bo nie wiem jakiego RAV'a mogę kupić. :mrgreen: EDIT: Tak wogóle to co za kupowaty kolor? http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=779. Wie ktoś jeszcze czy można w Polsce kupić RAV'a od Guardera, ale bez ładownic? Chcę sobie sam skompletować ładownice jak coś. Edited October 7, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Brown to brąz - to tak z angielskiego nie? :P Bez ładownic chyba nie da się kupić w ogóle Guarderowskich RAVów, choć mogę się mylić. Jako "kopia" to pewnie jakiś zielony odcień OD, OG, RG czy jak to się tam inaczej też nazywa ;P Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Na moich ustawieniach monitora to nie brąz tylko totalna, że się tak wyrażę "sraka". Kolor nie ma nic do brązowego. Od razu mówię, że ustawienia monitora mam normalne cokolwiek to znaczy. Jakiego jeszcze RAV'a możecie polecić bez ładownic jeżeli nie Guarder? Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) Hmmm... Pantac? Na ebayu znalazłem kiedyś wersje OD, natomiast na WGC od ręki do dostania jest wersja bodajże w Ranger Green. Edited October 7, 2009 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts