Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MOSS 25/05

Guest Mati13k

Recommended Posts

Witam. Ostatnio zaineteresowałem się najnowszą kamizelką GROM'u o nazwie MOSS 25/05 produkcji Janysport'u. Ktoś spotkał się z nią na sprzedaż ( mało prawdopodobne ) lub chociaż dobrej jakości kopią? Na jakimś forum wpadł mi w oko post, który mówi, że jest zakaz szycia kopii tych kamizelek na sprzedaż prywatną. Jeżeli taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie. Pozdrawiam.

No to baj baj GROM'ie. :-F Może nie nowość w Polsce ani na rynku, ale to najmłodsza kamizelka teamu, no nie? Jest szansa, że do zielonej używają jeszcze starszych kamizelek ( czytaj dostępnych :D )?

Edited by Mati13k
  • 2 weeks later...
Guest Mati13k

GROMiki używają Grizzly w zielonym kolorku?:) Bo nie wiem jakiego RAV'a mogę kupić. :mrgreen:

EDIT: Tak wogóle to co za kupowaty kolor? http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=779. Wie ktoś jeszcze czy można w Polsce kupić RAV'a od Guardera, ale bez ładownic? Chcę sobie sam skompletować ładownice jak coś.

Edited by Mati13k
Guest Mati13k

Na moich ustawieniach monitora to nie brąz tylko totalna, że się tak wyrażę "sraka". Kolor nie ma nic do brązowego. Od razu mówię, że ustawienia monitora mam normalne cokolwiek to znaczy. Jakiego jeszcze RAV'a możecie polecić bez ładownic jeżeli nie Guarder?