gupek06 Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 witam. przepraszam z gory jezeli jest juz taki temat, ale po przeczytaniu kilku moj problem z bronia jest nadal. opis problemu polega na tym ze po ostatniej strzelance bron przestala chodzic,myslalem ze to bateria wiec ja naladowalem ale po oddaniu kilku strzalow problem znow sie pojawil.polega to na tym ze silnik chce sie krecic a reszta czesc z gearboxa nie,czasami silnik naciagnie sprezyne z tlokiem do polowy i koniec. zauwazylem tez ze po oddanie 5 strzalow (jesli sie uda) bateria jest dosyc goraca ale niewiem czy ona jest winna wszystkiego. bron jest nowa ma dopiero miesiac wiec jak cos to pojdzie na gwarancje. prosze o pomoc i z gory dziekuje Link to post Share on other sites
seger Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 silnik za mocno dociśniety ? Link to post Share on other sites
gupek06 Posted September 20, 2009 Author Report Share Posted September 20, 2009 sprawdzalem regulacje sruba i nie pomaga Link to post Share on other sites
seger Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 moze gdzies występuje zwarcie w instalacji, okablowanie nie jest przetarte ? bateria ma dobra wydajnosc ? masz mozliwośc sprawdzenia na innej batce ? Link to post Share on other sites
fiedotow Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Panowie. Mam prośbę w imieniu polskojęzycznej części WMASGowców. Piszcie w języku polskim bo swahili nie umiemy. Z poważaniem. Fiedotow Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Sądzę, ze możliwe iż sfajczyły Ci się styki. Ewentualnie coś złego stało się z zębatkami. Jeśli możesz i umiesz, sprawdź te rzeczy, jeśli nie polecam jakiś serwis. Link to post Share on other sites
Reset Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 bron jest nowa ma dopiero miesiac wiec wyslij ja na serwis Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Sorry, odpowiedziałem nie w tym temacie co należało :-F . Faktycznie, jak nowa to na gwarancję ślij. Link to post Share on other sites
gupek06 Posted September 23, 2009 Author Report Share Posted September 23, 2009 moge uznac temat za zamknięty. wina polegała w baterii, i już poszla do serwisu Link to post Share on other sites
fiedotow Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 To zamykam... Link to post Share on other sites
Recommended Posts