kelo Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Pomóżcie rozłożyłem już niemal całą broń poza tym elementem. Po odkręceniu śrubki zaznaczonej na zdjęciu czerwonym nieudolnym owalem puściła jakaś sprężynka i teraz nawet nie potrafię tego złożyć. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Zdejmij cylinderek z tłoczka. Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted September 29, 2009 Author Report Share Posted September 29, 2009 Mógłbyś jakoś rozrysować bo nie bardzo wiem o co chodzi. Ogólnie nie mogę rozdzielić tego plastikowego od metalowego. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 w takiej pozycji jak na zdjęciu: pociągnij to plastikowe do końca w prawo, końcówkę unies do góry i wyciągnij to plastikowe z tego metalowego. Potem ze środka powinienes wyciągnąć sprężynkę i dwa plastikowe cosie. Włóż je z powrotem, dociśnij lekko śrubokręcikiem ten tłoczek malutki w środku i przykręć śrubkę z powrotem. Quote Link to post Share on other sites
garfik Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Pomóżcie rozłożyłem już niemal całą broń poza tym elementem. Kelo, a jak wyjąłeś ten element z zamka? Muszę to zrobić, a nie chcę czegoś rozwalić. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 wykręcasz śrubę z tyłu zamka, pod kurkiem i o ile pamiętam to tyle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts