Tommydeath Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Witam Panowie i Panie , mam pytanie czy ktoś z was może mi powiedzieć czy przy strzelaniu na sucho jestem w stanie uszkodzić magazynek. Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 (edited) Chyba, że będziesz go od dołu młotkiem walił. Nie, nie uszkodzisz magazynka, za możesz uszkodzić replikę. Ale BYŁO o tym. Pozdrawiam serdecznie, Filipoo23 Edited September 30, 2009 by Filipoo23 Link to post Share on other sites
Tommydeath Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 Chodzi o to ze po wyciągnięciu z pudełka przestrzeliłem go nic nie wyciągając , godzinę temu chciałem go z kumplem naładować i po wyciągnięciu magazynka zabezpieczenia się posypały. Mogę złożyć reklamację nie obawiając się że zrucą na mnie winę ? Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Reklamuj, dopóki możesz, to najlepsze wyjście. O jakich "zabezpieczeniach" mówisz? Pozdrawiam serdecznie, Filipoo23 Link to post Share on other sites
Tommydeath Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 te zatrzaski i prowadnice co wprowadzają kulkę do komory wszystko było podłamywane Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 (edited) Strzelać na sucho się nie powinno. Jeśli te uszkodzenia, to Twoja wina, mogą nie wziąć tego na gwarancję. Wiesz, trochę dzisiaj jestem niekapliwy: mówisz, że mag się uszkodził, tak? Pozdrawiam serdecznie, Filipoo23 Edited September 30, 2009 by Filipoo23 Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Filipo plecie troszkę. M24 jest replika w której przeładowanie bez kulki powoduje wyłamanie szczęk magazynka (felerna konstrukcja całości). Tak więc- owszem, w m24 i tylko m24 można uszkodzić. Ale nie przez samo strzelanie a przez przeładowanie na pustym magazynku! Link to post Share on other sites
Recommended Posts