SC_Black Hawk Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Witam Gra ktos moze w w:et ?? To jest swietna gra! Wiecej myslenia niz strzelania i osadzona podczas wojny :) Jezeli gracie to na jakich serverach? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Ja grałem troche głównie na serverach kiciora z 18net. Dałem sobie z nią spokój za dużo w niej quake'a. Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Wiecej myslenia niz strzelania Jak dla mnie calkowicie absurdalne spostrzezenie. Gralem tydzien. Quote Link to post Share on other sites
Witos Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Dużo ciekawszą grą o IIwś jest Day of Defeat(mod do hl). Quote Link to post Share on other sites
Stopa Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 A dla mnie ET to już gra absolutnie kultowa. :) :) :) Najlepszy FPP/multiplayer game w jaki grałem. 8) Serwery: głównie Niemiecki www . clanserver4u . de 62.93.200.9:27400 Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Jak dla mnie nie udany system rozwoju postaci, nudne mapy i jak już było wspominane za dużo Quake Quote Link to post Share on other sites
Rys Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 dużo chamstwa na serwerach , poza tym za duzo quake'a Quote Link to post Share on other sites
LordKukus Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 Ja tez gram w ET i moge powiedziec tylko ze ta gra jest najlepszym FPSem do mutliplayera wszechczasow :D Niezgadzam sie tez z moimi poprzednikami ze plansze sa nudne z zadurzo tej grze quaka Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 a ja gram w Battlefield 1942 i sie z toba niezgodze bo to wlasnie Battlefield 1942 jest najlepsza gra FPS i co teraz? :lol: Quote Link to post Share on other sites
EC-Black Hawk Posted October 7, 2004 Report Share Posted October 7, 2004 nagralem sie et przez 10 miechow i mi bokiem wychodzi po prostu nuda... co za sztuka mic 90 fragow na mapie np fuelu ? ZADNA wystrarczy walic po lbach i tyle ... Od miesiaca AA rzadzi ^^ A BF 1942 jest spoko , gralem :) Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 skoro kazdy gral lub gra to moze czas obudzic temat i zrobic jakies giercowanie na jakims servie w sobote? ja jestem chetny do popykania dajcie tylko znac :) Quote Link to post Share on other sites
DeXt0R Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Gra jest wyjebista!!! Gram w nia od kiedy wyszła:) I nadal mogę w nią grać bez ograniczeń :) Jest zajebista i nie zgadzam sie ze duzo wniej jest z quake :/ Jak nie nie mowic to jest na tym samym enginie :) Tak jak i wiele innych gier :L) Polecam ja all a jak ktoś chce zagrac spara zapraszam na #gp.et Quote Link to post Share on other sites
RAIBEN Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 :lol: :lol: :lol: Gra naprawde jest fajna :lol: :lol: :lol: :arrow: Tylko zależy z kim grasz. Jak grałem pierwszy raz kampanie w centralnej europie dostałem awans na Kapitana. Ale gracze nawet dobrze grali. Quote Link to post Share on other sites
Ivanhoe Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Najlepszy FPP osadzony w realiach IIWS. Swietny system awansowania i uleprzen/przywilejow z tym zwiazanych. Jezeli ktos gral juz i jakos mu szlo to polecam dwa serwery dla pro graczy, najczesciej to tam jest niewiele ludzi, ale jak sie zbierze smietanka klanu to az milo popatrzec :twisted: taka rzeznia. Oczywiscie lepiej grac niz patrzec :D wiec: [EGN]Kasserne III ip:217.20.113.238:28003 [EGN]Kasserne V ip: 80.190.240.88:28001 polecam Kass III, wlaczony podwojny skok, ciekawa innowacja. Quote Link to post Share on other sites
dRastiC Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Żadna wiedza człowieka nie może wyjść poza jego doświadczenie. -Dlatego nie dziwie sie ze ET uwazasz za "najlepszy FPP osadzony w realiach IIWS. W tym momencie 'Okota' mial racje ze to battlefield 1942 jest najlepsza gra, z tym ze najlepsza pod wzgledem odzwierciedlenia tla "historycznego". Przy okazji realizmu ET tez zostaje w tyle przy america's-ie pod wzgledem gry zespolowej jak i do sposobu strzelania tu brak jakiegokolwiek realizmu po prostu quakemania(akcja gry toczy sie za szybko zeby mozna bylo pocwiczyc jakas taktyke). Ale i tak nie ma co sie rozwodzic na ten temat bo i tak wszyscy wiedza ze to Counter-Strike rulezzz :) . A na koniec powiem wam ze nie ma sensu pisac w co kto woli grac bo wielka jest siła przyzwyczajenia. Quote Link to post Share on other sites
Adrian [Boreas] Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Nie do pobicia. gram w nią 2 lata i mi sie nie nudzi bo w niej ciągle coś się zmiania coś sie dzieje. Jak sie gra w dobramy klanie pro vs pro to zabardzo niewidze żeby można było walnąc 90 fragów na fulelu... P.S może stwożymy klan ASG ?? Quote Link to post Share on other sites
Emhyr Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 83.133.81.22:27961. Ta klima.. musisz zagrać!!! :D Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 69.31.6.210:27961 ;) p.s. polecam Ci bardzo serwery =SHIT STORM= =shit storm=extreme jest nie do pobicia ;) Quote Link to post Share on other sites
Black Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 AA rzadzi :) Pelny egryment z przedmowca :-) Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Widze ,że temat odgrzewamy .... AA rządzi ale ET też nie jest takie złe, w każdej z nich o co innego chodzi ... Jak mam ochote powalczyć w dobrych klimatach US ARMY odpalam AA, kiedy mam ochote na bezmyślną nawalanke(skakanie z dachu ze strzelaniem ) odpalam właśnie ET ... tu naprawde można sie odregować jak w Queju (gra na myślenie :lol: ) Server głównie klanu [fP] 81.169.171.37:29960 Quote Link to post Share on other sites
simosnipe Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 uwazacie ze w ET jest za duzo quaka to zagrajcie w mod ET TCE elite BAAARDZO realistyczna polecam Quote Link to post Share on other sites
RAIBEN Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 [ Dodano: 18.10.2005, 19:19 ] Widze ,że temat odgrzewamy .... AA rządzi ale ET też nie jest takie złe, w każdej z nich o co innego chodzi ... Jak mam ochote powalczyć w dobrych klimatach US ARMY odpalam AA, kiedy mam ochote na bezmyślną nawalanke(skakanie z dachu ze strzelaniem ) odpalam właśnie ET ... tu naprawde można sie odregować jak w Queju (gra na myślenie :lol: ) Server głównie klanu [fP] 81.169.171.37:29960 Masz racje, że Klan FP ma fajne serwery typu "Quake" a tu dwa pozostałe jakie znam (też FP) 82.136.37.61:27960 85.236.98.10:27960 Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Ja grałem w ET od momentu pojawienia się,ale jednak mi się to znudziło .. Każdą klasą każdą bronią kosiłem,mapki znałem na pamięć ze wszystkimi trickplantami i trickjumpami,jedynie z niektórymi trickjumpami miałem problemy ... Jendak to się możę "przejeść".Wróciłem do CSa,teraz dorwalem TacticalOpsa,który ponoć jest lepszy.Narazie testowałem tylko botmatch,w nocy przetestuje gre po necie,może zdam relacje jak ktoś zainteresowany. Cya HateMe! Quote Link to post Share on other sites
tassadar Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ja gram trochę w ET. Ale rzeczywiście nie ma w niej myślenia. Ale tak ogólnie to spoko gierka . Tylko za dużo tam spaw killingu. Pozdrawiam Ps. ja gram na lin(coś tam dalej :P) i na XP save jak są. Quote Link to post Share on other sites
gordy Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 JA gram w ET. Mój nick to bolek. Jeśli uzywacie All Seeing Eye to grajcei na najlepszy polskim serverze [PL] provider.pl . Mozna tam gać 24h na dobe przez 7 dni w tygodniu. W soboty można by robić takei spotaknie ASG na tym servie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts