sek501 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Witam pewnie taki temat już istnieje ale mam pytanie jak jest różnica pomiędzy krótkim granatnikiem a długim. PS. Proszę nie pisać że różnią się długością Quote Link to post Share on other sites
Drzewo Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Bo różnią się długością.... ;-) A tak na serio sam granatnik to tylko obudowa; czy krótki czy długi to nie ma znaczenia na osiągi ( tak mi się wydaje ) - wszystko zależy od granatu jaki umieścisz w środku. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Katana Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Do krótkiego granatnika MadBulla nie zmieści się granat MB na 204 kule. Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Wagą. Te granatniki prawie nie różnią się w RS, a co dopiero w asg, więc pytanie (z twoim zastrzeżeniem) jest słabe. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Powiedziałbym, że im dłuższa lufa tym lepsze skupienie. Strzelając z m79 CAW chmura kulek była węższa i bardziej zbita niż przy strzale z krótkiego granatnika madbull'a. Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 (edited) Prędzej ustawienie gumek HU w granacie Ci się zmieniło, niż ta lufa coś dała. EDIT: A, M79, my bad, nie przeczytałem dokładnie. W takim razie nie umiem skomentować, bo w życiu na oczy nie widziałem. Ale M203 long/short, nie uwierzyłbym, że coś zmieniają w skupieniu ;) Edited November 17, 2009 by I3ongo Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 I3ongo gumki HU w granacie ? Zlituj się :) Oringi które trzymają kulki w granacie chcesz regulować ??-Jak to opanujesz to kupię ci puchar Ukesu-jakiej firmy "granaty" ? Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 A jak włożysz granat "do góry nogami" to masz hop-down ;) Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 zawsze można by sobie narysować strzałkę ;-) ok koniec offtopa Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 och, no oczywiście, że nie jest to hop up normalny :lol: niefortunnie walnąłem z tym "ustawieniem", ale chodziło mi o to, że kiedy ten oring "odskoczy" i np ledwie przytrzymuje kulki, niby widać jakąś tam różnicę w strzale. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts