szwed11 Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) Witam, zakładam temat dotyczący radyjek Navcomm TK-760, aby była możliwość wymiany poglądów\doświadczeń dla użytkowników tego sprzętu. Pytanie jakie ja mam odnośnie TK-760 to jak dostroić to radio do Midlandów ? Edited October 19, 2009 by szwed11 Link to post Share on other sites
wally Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Co chcesz konkretnie dostroić? Kody CTCSS? Częstotliwość radia? Link to post Share on other sites
zia Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Odpowiedź na to pytanie znajduje się w instrukcji użytkownika. Ustawiasz sobie kolejne kanały na wartości przyporządkowane modelowi Midlanda ( nawet nie wiem o jaki ci chodzi ). Wszystko włącznie z CTCSS jest opisane w manualu, którego przecież tu nie będziemy przepisywać. Link to post Share on other sites
Foka Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Są już wątki - i z poradami, i do zadawania takich pytań. Link to post Share on other sites
Recommended Posts